Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με την ληστεία στο σπίτι της Άννας Βαγενά! Τι περίεργο συνέβη;

13 Απριλίου 2017 12:35
Μυστήριο με την ληστεία στο σπίτι της Άννας Βαγενά! Τι περίεργο συνέβη;

Δύσκολες στιγμές περνά η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά, το σπίτι της οποίας έγινε στόχος μυστηριώδους κλοπής -με αρκετά «γκρίζα» σημεία- την περασμένη εβδομάδα!

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη, η Άννα Βαγενά διαπίστωσε με έκπληξη μόλις μπήκε στο σπίτι της στο Μεταξουργείο ότι κάποιος είχε εισβάλει στον προσωπικό της χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάξτε στα γρήγορα το πασχαλινό τσουρέκι της τεμπέλας!

Τρομοκρατημένη, όπως αναφέρει η Espresso, άρχισε να ψάχνει το διαμέρισμα και διαπίστωσε ότι οι εισβολείς είχαν καταφέρει να αρπάξουν από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της τρεις φακέλους. Κάθε φάκελος περιείχε 1.000 ευρώ, ενώ ο δράστης ή οι δράστες δεν είχαν αφαιρέσει οτιδήποτε άλλο.

Φοβισμένη η βουλευτής έτρεξε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για να καταγγείλει την κλοπή. Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Οταν η κυρία Βαγενά ρωτήθηκε σχετικά με το ποιοι είχαν πρόσβαση στο διαμέρισμα, εκείνη απάντησε ότι αρκετός κόσμος έμπαινε στο σπίτι, αφού είχε δώσει κλειδιά σε συγγενείς, φίλους και υπαλλήλους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθήνα: 15 γειτονιές που όλοι τις έχουμε ακούσει, αλλά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται (photos)

Η δυνατότητα αρκετών ανθρώπων να μπαινοβγαίνουν στον χώρο της και το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης έχουν στρέψει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών στα πρόσωπα που διέθεταν κλειδιά για το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα οι υποψίες να περιστρέφονται στον κύκλο της ηθοποιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share