Το Benito delicatessen κατέφθασε και στη Γλυφάδα!

Με ιστορία από το 1928 στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έσμιξε με τις ρίζες της οικογένειας Sanzoni από το Παλέρμο, το Benito delicatessen μετρά πάνω από 3 δεκαετίες γευστικής πορείας στο Παλαιό Φάληρο!
της Κατερίνας Φωτοπούλου
Με την τρίτη γενιά στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης εδώ και λίγους μήνες, μας υποδέχεται και στο νέο του spot στην Γλυφάδα και προσφέρει απλόχερα τα καλούδια του στους λάτρεις των εκλεκτών απολαύσεων!
Στα ράφια του φιγουράρουν επιλεγμένα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, ιταλικά και γερμανικά αλλαντικά, τυριά από Γαλλία και Ολλανδία, ζυμαρικά από Ιταλία και πολλά άλλα, ενώ υπάρχει μια αρκετά ενημερωμένη κάβα αλλά και η γωνιά της μαναβικής.
Στα must taste φυσικα τα πολίτικα μεζεδάκια που φτιάχνουν οι ίδιοι με πολύ μεράκι στο εργαστήριό τους, αλλά και τα πιάτα ημέρας!
Info: Θέτιδος 22, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9837677, Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγίου Νικολάου 48, Γλυφάδα, τηλ. 210 9604700
Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook
0 ΣΧΟΛΙΑ