Έρχεται σε λίγες μέρες το 11ο Φεστιβάλ Jazz στην Τεχνόπολη. Δείτε πρόγραμμα & videos

Το ετήσιο ραντεβού με την τζαζ μουσική δίνει και φέτος το αθηναϊκό κοινό στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για το 11ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τζαζ, που διοργανώνει, από τις 24 έως και τις 29 Μαΐου 2011 (Πειραιώς 100 Γκάζι).
Μουσικά σχήματα από δώδεκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ουγγαρία, Σλοβακία, Πορτογαλία, Δανία, Ισπανία, Αυστρία, Ολλανδία, Ελλάδα, Τσεχία, Σουηδία, Λουξεμβούργο και Βέλγιο-κατά σειρά εμφάνισης-), αλλά και σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό θεσμό της πόλης.
Εφέτος, για πρώτη φορά, το Φεστιβάλ φιλοξενεί ένα μικρό αφιέρωμα στους ήχους της Balkan Jazz με καλεσμένους τους Fanfara Tirana από την Αλβανία, καθώς και το Τρίο Μάρθας Μαυροειδή, τον Παντελή Στόικο & Trio Balcano και το GoJam Group από τη χώρα μας, ενώ δεν λείπει από το πρόγραμμα η μοναδική Big Band του Δήμου Αθηναίων, η οποία στην έναρξη του προγράμματος θα εμφανιστεί με την Ελληνοδανέζα συνθέτρια και ερμηνεύτρια Veronica Mortensen.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση τζαζ φωτογραφίας των Χρήστου Κοψαχείλη και Λευτέρη Αρβανίτη.
Για περισσότερες πληροφορίες και video από την περσινή διοργάνωση εδώ
0 ΣΧΟΛΙΑ