ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρτυρία σοκ για το θάνατο της 16χρονης Σταυρούλας στη Γλυφάδα! Πέθανε μπροστά στους συμμαθητές της!

Μαρτυρία σοκ για το θάνατο της 16χρονης Σταυρούλας στη Γλυφάδα! Πέθανε μπροστά στους συμμαθητές της!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τις συνθήκες του θανάτου της 16χρονης Σταυρούλας που ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της το πρωί της Δευτέρας.

Το star.gr μίλησε με καθηγήτρια του 5ου Λυκείου Γλυφάδας στο οποίο η αδικοχαμένη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Όλα έγιναν ξαφνικά. Δεν ξέρουμε τι συνέβη στην Σταυρούλα μας. Περιμένουμε και εμείς τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής», λέει συγκλονισμένη μία από τις καθηγήτριες που έκανε μάθημα στην γλυκιά Σταυρούλα.

Δείτε επίσης: Μεγαλοπρεπή εγκαίνια στην μαρτυρική Δαμασκό του πρώτου ναού αφιερωμένου στον Άγιο Παΐσιο! (photos+video)

To 5ο Λύκειο Γλυφάδας

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του πρώτου πενταλέπτου του τρίτου διαλείμματος. «Η Σταυρούλα καθόταν στην καρέκλα του θρανίου της. Οι συμμαθητές της δεν είχαν βγει ακόμα από την αίθουσα και η καθηγήτρια που τους έκανε μάθημα συμπλήρωνε το απουσιολόγιο. Ξαφνικά, γύρω στις 11 παρά 20 το πρωί της Δευτέρας, η16χρονη μπροστά στα έντρομα μάτια όλων, σωριάστηκε! Νωρίτερα, δεν είχε δηλώσει καμία αδιαθεσία. Ήταν μια χαρά! Χαμογελούσε και έκανε πλάκα με τους φίλους της. Δεν έκανε ούτε συσπάσεις το πρόσωπό της που να προμηνύει πως αισθάνεται άσχημα. Ξαφνικά έσβησε»

Δείτε επίσης: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού! Πτώση πάνω από 10 βαθμούς από την Δευτέρα σ’ όλη την χώρα!

Μάλιστα όπως προσθέτει, η Σταυρούλα δεν είχε στο ιστορικό της κάποιο πρόβλημα υγείας. «Είχε προσκομίσει κανονικά χαρτί γιατρού το οποίο της επέτρεπε να κάνει γυμναστική, όπως επιβάλλεται στα σχολεία», εξηγεί.

Η καθηγήτρια της Σταυρούλας αναφέρει στο star.gr πως από την στιγμή που η μικρή σωριάστηκε όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Τρομάξαμε πάρα πολύ. Η διευθύντρια του σχολείου πήρε τηλέφωνο το 166 και το ασθενοφόρο μέσα σε μισή ώρα είχε έρθει».

Μάλιστα στο σχολείο κατέφτασαν πανικόβλητοι και οι δύο γονείς της κοπέλας οι οποίοι διδάσκουν στο ακριβώς απέναντι σχολείο, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας. «Δεν περιγράφεται με λόγια η κατάσταση των γονιών», λέει στο star.gr η καθηγήτρια της 16χρονης επιβεβαιώνοντας πως έχει άλλα 5 αδέρφια.

«Η Σταυρούλα ήταν άριστη μαθήτρια. Ένα καλοσυνάτο παιδί που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζει τέλος την ανάγκη ύπαρξης γιατρού στα σχολεία αλλά και ειδικού μηχανήματος ανάνηψης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου