Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, στην Αθήνα;;;;

Προτάσεις διασκέδασης για την πρώτη μέρα της εβδομάδας…
Σινεμά- Σκότωσέ τους γλυκά
Ο Τζάκι Κόγκαν (Brad Pitt) είναι ένας επαγγελματίας μπράβος, που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει. Όταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, ο Κόγκαν θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Γεύση-Milos: Επιστρέφει με νέα εξαιρετικά μενού και μειωμένες τιμές!!!
Το εστιατόριο «Milos» καλωσορίζει το φθινόπωρο με μία νέα τιμολογιακή πολιτική. Αν και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου δεν αφήνεται στις δάφνες του, αλλά κινητοποιείται και προχωρά. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε ελληνικό ψάρι, στην τιμή αγοράς +€20 (+23% ΦΠΑ,0,5% δημοτικός φόρος & 13% το σέρβις).
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Best of- “Back home blues”: Ένα κλασικό jazz & strings ηχόχρωμα στο Παλλάς
Η Soul Station Band του Δημήτρη Καλαντζή και Ορχήστρα Πατρών σε μια παράσταση που συνδυάζει το διεθνές κλασσικό ρεπερτόριο της τζαζ με τα στοιχεία της ελληνικής μουσικής που έμμεσα ή άμεσα συνδέονται με αυτήν. Μια παράσταση-φόρος τιμής σε όλους όσους, κατά το παρελθόν παθιάστηκαν με την τζαζ στην Ελλάδα και μας έκαναν ν’ αγαπήσουμε αυτό το υπέροχο μουσικό σύμπαν, με ειδική αφιέρωση στον μεγάλο πιανίστα Μανόλη Μικέλη.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Θέατρο-Το Θέατρο του Νέου Κόσμου μετατρέπεται σε “Βυσσινόκηπο”
Ένας πανέμορφος βυσσινόκηπος, που αναφέρεται στο “Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν” της Ρωσίας, πρόκειται να κοπεί και να χαθεί, γιατί δεν είναι πια “αποδοτικός”. Μαζί του τελειώνει και χάνεται μια εποχή ευμάρειας, ανεμελιάς και ταυτόχρονα χυδαιότητας και διαφθοράς.
Γύρω και μέσα σ’ αυτόν τον υπέροχο κήπο ζει και κινείται ένας ολόκληρος μικρόκοσμος, ένα φαινομενικά ανεξάντλητο δειγματολόγιο από χαρακτήρες που εκφράζουν τη δύσκολη μετάβαση από το παλιό στο νέο: άνθρωποι απαίδευτοι, σοβαροφανείς, αδρανείς και νωθροί, συναισθηματικά ανάπηροι, και την ίδια στιγμή ευαίσθητοι, εργατικοί, με όραμα για ένα καλύτερο και δικαιότερο αύριο. Που όλοι κινούνται από μια παράφορη ανάγκη να αγαπήσουν και να γεφυρώσουν την ερημιά τους, αλλά είναι τόσο ανίκανοι να το πραγματοποιήσουν. Πρόσωπα τραγικά, σε ένα κωμικό Ποίημα για το βαθύ και το ασήμαντο, το υψηλό και το γελοίο.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Τέχνη- “Siamo tutti Greci”: Στην νέα έκθεση του μουσείου Μπενάκη “Είμαστε όλοι Έλληνες”
Το Μουσείο Μπενάκη, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, διοργανώνει την εκδήλωση Siamo tutti…
Greci-Είμαστε όλοι Έλληνες, στην οποία παρουσιάζονται έργα 112 Ιταλών εικαστικών. Τα έργα δώρισαν στο Μουσείο Μπενάκη οι καλλιτέχνες, σαν μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης της Ιταλίας προς την Ελλάδα.
Η πρωτοβουλία του εικαστικού Renzogallo, της Dea Bedin, διευθύντριας του πολιτιστικού φορέα ArcoDiRab Project και της ιστορικού τέχνης Alice Rubbini, υιοθετήθηκε με ενθουσιασμό από τους Ιταλούς καλλιτέχνες που επιθυμούσαν να εκφράσουν, με τη δωρεά ενός έργου τους, την συμπαράστασή τους και την αναγνώριση της κοινής ιστορικής-πολιτιστικής μνήμης που συνδέει τους δύο λαούς∙ δύο λαούς της Μεσογείου που καθόρισαν την ουσιαστική δομή της Ευρώπης -φιλοσοφική, πολιτική, αισθητική- και συνδέθηκαν άρρηκτα με την ιστορική μνήμη των κατοίκων όλης της ηπείρου.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
0 ΣΧΟΛΙΑ