Χίλια μπράβο ρε μάγκα: Αυτός είναι ο ξενοδόχος στην Καλαμάτα που φιλοξενεί και σιτίζει δωρεάν όσους ξεσπιτώθηκαν από την κακοκαιρία!

Ο Γιαννης Μπαλόπουλος ο διευθυντής του ξενοδοχείου “George” στην Καλαμάτα, έκανε πράξει ότι υποσχέθηκε χτες 7 Σεπτεμβρίου, μετά τη θεομηνία που έπληξε την πόλη της Καλαμάτας στον admin-manager του kalamatatimes.gr κ. Γιάννη Μαλαπέτσα.
Ήδη φιλοξενεί και μάλιστα σιτίζει δωρεάν, άτομα που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία και έχουν ξεσπιτωθεί, στο ξενοδοχείο που διατηρεί στον πεζόδρομο Φρατζή & Δαγρέ.
Ότι και να πούμε εμείς είναι λίγο για την κίνηση ανθρωπιάς του συνανθρώπου μας, ένα μεγάλο «μπράβο» στον Γιάννη Μπαλόπουλο, τέτοια εποχή ίσως είναι λίγο….
Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:
Ξεχάστε τις παραλίες: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού! Τετραήμερο με ισχυρές καταιγίδες! Ποιες περιοχές θα “χτυπηθούν”;
Τι έκανε ο άνθρωπος; Λήστεψε τράπεζα για να μπει φυλακή και να… γλιτώσει από την γυναίκα του! (PHOTOS)
Ξέχνα όλα όσα ήξερες! Δεν είσαι το ζώδιο που νομίζεις – Δες τι ζώδιο είσαι πραγματικά!
Tα καλύτερα της ημέρας:
Κορίτσια τεράστια προσοχή: Τα 20 πρώιμα σημάδια του καρκίνου του πνεύμονα, που καμία γυναίκα δεν πρέπει να αγνοήσει!
0 ΣΧΟΛΙΑ