ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρνείται να αλλάξει επώνυμο η Τζο Τόγκου παρά το εξώδικο!

Αρνείται να αλλάξει επώνυμο η Τζο Τόγκου παρά το εξώδικο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μπορεί πριν από δεκατέσσερα χρόνια η Τζο Τόγκου να άλλαξε το πατρικό της όνομα (Σατρατζέμη) και να πήρε το όνομα του τότε συζύγου της, Γιάννη Τόγκου, τώρα η γνωστή σχεδιάστρια και «νοικοκυρά της Αθήνας», μετά από εξώδικο του πρώην συζύγου της, καλείται να το ξαναλλάξει.

«Μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκε ότι τον ενοχλεί να χρησιμοποιώ το όνομά του. Είμαι υποχρεωμένη, όπως εκείνος μου έστειλε εξώδικο, να ανταποδώσω κι εγώ. Καλώς ή κακώς με αυτό το όνομα έχω γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Μου ζητάει να μη  χρησιμοποιώ πλέον το όνομά του γιατί πλέον με τη δημοσιότητα στο πρόσωπό μου μέσω της εκπομπής τα όποια αρνητικά σχόλια και κριτικές θεωρεί ότι προσβάλλουν το όνομά του», είπε η Τζο στην “Espresso” και συνέχισε: «Δεν μπορώ, λοιπόν, μετά από δεκατέσσερα χρόνια που έχει μάθει όλος ο κόσμος να το ξαναλλάξω. Αυτό πλέον δε γίνεται…»

Όσο για το Γιάννη Τόγκο; Δεν θέλησε να πει πολλά: «Είναι καθαρά προσωπικό μου θέμα. Με τη Τζο έχουμε χωρίσει.»

Για να δούμε τι θα γίνει, μιας και όπως φαίνεται ούτε η Τζο, ούτε και ο Γιάννης Τόγκος, έχουν σκοπό να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα Online

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου