ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτός είναι ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου! (PHOTO)

Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτός είναι ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου! (PHOTO)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στην Εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη (17/08/2016) ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.

Ο 77χρονος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για την ανείπωτη τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς – ανάμεσά τους κι ένα κοριτσάκι 5 ετών – και τους 16 τραυματίες το μεσημέρι της Τρίτης (16/08/2016) στο στενό της Μονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, ο χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη λίγο μετά το δυστύχημα σε συγγενικό του σπίτι στην Αίγινα, ενώ στο σκάφος ήταν άλλα τρία άτομα (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), τα οποία από την πρώτη στιγμή προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κυβερνήτης του ταχύπλοου δηλώνει ότι αφαιρέθηκε, δεν είδε το τουριστικό σκάφος και όταν τελικά το είδε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Έτσι το ταχύπλοο πέρασε στην κυριολεξία πάνω από τη λάντζα, κόβοντας τη στη μέση και ρίχνοντας τους επιβάτες στη θάλασσα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έτρεχε, αλλά αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, μέσα στη στενή δίαυλο, κάτι που ερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σημειώνεται, ότι ο χειριστής είναι ηλικίας 77 ετών και είναι κάτοχος διπλώματος για το σκάφος, το οποίο είχε θεωρηθεί το 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 77χρονος πρόσφατα πήρε εξιτήριο από ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν με πρόβλημα πολλαπλών θρομβώσεων στα κάτω άκρα.

 

 

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

“Δολοφόνεεεεεε…” – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας! Ράγισαν καρδιές συγγενείς του 5χρονου παιδιού στα δικαστήρια του Πειραιά!

Οδύνη: Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός!

Την στραγγάλισαν και την έκαψαν ζωντανή λίγο πριν το γάμο της! Το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει… (PHOTOS)

Τα καλύτερα της ημέρας:

Θα λιώσουμε! Παίρνει τον ανήφορο και πάλι η θερμοκρασία! Αναλυτική πρόγνωση του καιρού…

Ελληνική υπερηφάνεια! Κι άλλο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο! Στο βάθρο οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής!


Απλά μαγευτική! Εκπληκτικές εικόνες από τη “νεκρή” Αθήνα του Αυγούστου! Το Athensmagazine.gr σας την παρουσιάζει καρέ – καρέ… (PHOTOS)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου