ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν πάει καλά: Δείτε τι απίστευτο ζητάει να πάρει στη φυλακή η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου!

Δεν πάει καλά: Δείτε τι απίστευτο ζητάει να πάρει στη φυλακή η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι η 26χρονη που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της προκαλώντας μια άνευ προηγουμένου τραγωδία στο Κορωπί. Εισερχόμενη η γυναίκα επέλεξε τη σιωπή, δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και είχε σκυμένο το κεφάλι.

Η 26χρονη κατηγορούμενη, κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της από τον εισαγγελέα. Την Δευτέρα, οι δικηγόροι της αναμένεται να καταθέσουν αίτηση για ψυχιατρική εξέταση.

Στόχος της κίνησης αυτής, είναι να αποδείξει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, κάτι που υποστήριξε στην απολογία της.

Η ίδια ζήτησε και μέσα στις επόμενες ημέρες αυτό το αίτημα θα πάρει και επίσημη μορφή, να πάρει μαζί της στη φυλακή τα παιδιά “για μεγαλύτερη ασφάλεια” όπως λέει.

 

Τα καλύτερα της ημέρας:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι δύο μάγειρες που διεκδικούν την θέση του Καλλίδη! Ποιον προτιμάτε;

“Θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω”! Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στο Κορωπί!

Το Ανέκδοτο της Ημέρας: Ένας πάππους πάει σε οίκο ανοχής

Θλίψη : Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Πάθαμε σοκ! Αυτό το κορμί ανήκει σε γνωστή παρουσιάστρια; Αρετουσάριστες φωτογραφίες!

 

 

 

Δείτε ακόμη στο AthensMagazine.gr:

Από τον Πειραιά μέχρι τη Γλυφάδα: Οι καλύτερες επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό στην παραλιακή πλευρά της πόλης!

Ηλεκτροσόκ: Πότε και πόσο θα αυξηθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: ΙΧ που οδηγούσε 18χρονος έπεσε σε στάση λεωφορείου – Μια νεκρή και δύο τραυματίες

“Η Ρία θυσιάστηκε για μένα. Πηγαίνω στον τάφο της και…”: Μετά από καιρό ο σύντροφος της άτυχης Ρίας σπάει την σιωπή του!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου