ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Η Φρόσω στον τάφο του Παντελίδη μια μέρα μετά το σημείωμα-φωτιά: «Παντελή συγγνώμη που…»

Αποκλειστικό: Η Φρόσω στον τάφο του Παντελίδη μια μέρα μετά το σημείωμα-φωτιά: «Παντελή συγγνώμη που…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη τρεισήμισι μήνες μετά δίνουν και παίρνουν. Η Φρόσω Κυριάκου είναι ίσως το πρόσωπο γύρω από το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου το οποίο έχει δεχτεί απειλές εναντίον της ίδιας της της ζωής και για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο.

Σάλος ξέσπασε από τη στιγμή που, όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, είδε το φως της δημοσιότητας το σημείωμα-φωτιά που βρέθηκε στον τόπο που ο Παντελής έχασε τη ζωή του, το οποίο απέδιδε ευθύνες στην ίδια αλλά και στη Μυρσίνη Αρναούτη. Ωστόσο εκείνη για ακόμη μια φορά επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο της σιωπής. Όπως έκανε και όταν βγήκαν και πριν λίγο καιρό κάποιοι φίλοι του τραγουδιστή που ισχυρίζονταν πως εκείνη ήταν η οδηγός του τζιπ. Άλλωστε εκείνη μιλώντας αποκλειστικά στο Youweekly.gr, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της .

 

Την ώρα ωστόσο που οι εξελίξεις τρέχουν εκείνη προτίμησε να απαντήσει σε όλα αυτά με έναν διαφορετικό τρόπο. Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λίγη ώρα πριν τελεστεί το τρισάγιο του Παντελή βρέθηκε στον τάφο του προκειμένου να τιμήσει το φιλαράκι της με τον δικό της τρόπο. Τα όσα πέρασαν μαζί θα τους ενώνουν για πάντα και ούτε ο θάνατος δεν μπορεί να τα σβήσει. Έτσι σήμερα το πρωί, όπως αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στο Youweekly.gr, η Φρόσω… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΟΚ: Με κρίση πανικού διαγωνιζόμενος του X-Factor! – Τι συνέβη;

Βόμβα μεγατόνων: Κόβει ΚΑΙ το επίδομα ανεργίας η κυβέρνηση!

ΣΟΚ: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός σε ηλικία 46 ετών;


 

Νέα ταλαιπωρία για τους Αθηναίους με τις στάσεις εργασίας: Δείτε πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου