ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

SOS: Στόχος τζιχαντιστών και ελληνικές παραλίες! Το κόλπο για το μεγάλο αιματοκύλισμα

SOS: Στόχος τζιχαντιστών και ελληνικές παραλίες! Το κόλπο για το μεγάλο αιματοκύλισμα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στις Βρυξέλλες έχει θορυβήσει ολόκληρο τον πλανήτη κι ένα δημοσίευμα έκανε όλους να χάσουντον ύπνο τους.

«Το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις σε δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης» έγραψε το γερμανικό περιοδικό Focus, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Δολοφόνοι μεταμφιεσμένοι σε μικροπωλητές: Σχεδίαζαν να σκορπίσουν τον τρόμο στις παραλίες». «Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τις γερμανικές αρχές ασφαλείας σχετικά με την επερχόμενη απειλή. Το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε επιθέσεις σε ευρωπαϊκά θέρετρα» αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, επικαλούμενο πληροφορίες της Bild, και συνεχίζει:

«Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, να εξαπολύσουν επιθέσεις με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά στις παραλίες, όπου ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να συρρέει. Στο στόχαστρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι τόσο οι ακτές της Βόρειας και της Βαλτικής Θάλασσας, όσο και οι παραλίες της Ισπανίας, της Ιταλίας και της νότιας Γαλλίας». Τα χτυπήματα ετοιμάζονταν μόνο εκεί όμως; Στην Ελλάδα ήδη υπάρχει πανικός, αφού είναι δεδομένο ότι οι τζιχαντιστές θέλουν να αφήσουν το… αποτύπωμά τους το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ευρώπη. Ήδη οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, αφού η χώρα μας είναι βασικός καλοκαιρινός προορισμός για εκατομμύρια τουρίστες.

Προσπαθούν να ελέγξουν απόλυτα θέρετρα στη Χαλκιδική, στην Κρήτη αλλά και στα νησιά όπως για παράδειγμα στη Μύκονο που κάθε χρόνο βουλιάζουν από κόσμο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Spirto, κλιμάκιο Ρώσων και Γάλλων ειδικών έχει ήδη φτάσει στην Αθήνα και υπάρχει στενή συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, αναζητώντας τζιχαντιστές-υποψήφιους βομβιστές. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει πληροφόρηση από την Αφρική για χτύπημα σε χώρα του Ευρωπαϊκού Νότου, γεγονός που μεγαλώνει την αγωνία. Βέβαια είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός των υποψήφιων βομβιστών, αφού στην πλειονότητά τους διαθέτουν όλα τα νόμιμα έγγραφα ακόμη και την πολυπόθητη βίζα.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θα πλημμυρίσει η Ευρώπη με Τζιχαντιστές! Παίρνουν άδεια για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου