ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Μαχαίρωσα την γυναίκα μου 16 φορές! Δεν ξέρω τι έπαθα…” – Σοκάρει ο συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του έξω από το Αττικό Νοσοκομείο!

“Μαχαίρωσα την γυναίκα μου 16 φορές! Δεν ξέρω τι έπαθα…” – Σοκάρει ο συζυγοκτόνος που έσφαξε την γυναίκα του έξω από το Αττικό Νοσοκομείο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια βδομάδα πέρασε από το στυγερό έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο έξω από το Αττικό νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα ένας 55χρονος έσφαξε την συζυγό του με 16 μαχαιρίες και στην απολογία του έδειξε πως βρισκόταν εκτός εαυτού! 

“Δεν θυμάμαι τι συνέβη και σκότωσε την γυναίκα μου με 16 μαχαιριές”, τόνισε στην απολογία του ο συζυγοκτόνος! 

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος:

Πρωτοφανείς σκηνές, που έμοιαζαν βγαλμένες από ταινία τρόμου, σκόρπισαν πανικό σε δεκάδες περαστικούς έξω από το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, όταν μπροστά στα μάτια τους ένας 55χρονος κατακρεούργησε με 16 μαχαιριές στο στήθος την εν διαστάσει σύζυγό του. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς, καθώς προσπαθούσε να την πείσει να ξανασμίξουν…

Η 54χρονη είχε πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί κάποιον συγγενή της, όμως ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση εδώ και καιρό, την είχε ακολουθήσει από το σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Φαίνεται μάλιστα ότι μάλλον είχε προμελετήσει το έγκλημα, καθώς είχε πάρει από το σπίτι του το μαχαίρι.

Εξω από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου ο 55χρονος σταμάτησε τη γυναίκα και της ζήτησε να μιλήσουν. Εκείνη δέχθηκε ανυποψίαστη, αλλά μόλις ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο άρχισαν να διαπληκτίζονται μπροστά σε πλήθος κόσμου, που παρακολουθούσε τη σκηνή χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε.

Κάποια στιγμή με φωνές και βρισιές ο άνδρας απαίτησε από τη γυναίκα να μπει στο αυτοκίνητο και να πάνε κάπου απόμερα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της σχέσης τους.

Ομως, εκείνη αρνήθηκε και ο 55χρονος άρχισε να την τραβάει από το χέρι για να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητο… Η 54χρονη αντιστεκόταν και ξαφνικά ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με απίστευτη μανία και μίσος στον θώρακά της.

Και ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες ούρλιαζαν πανικόβλητοι, μην πιστεύοντας αυτό που συνέβαινε μπροστά τους, η άτυχη γυναίκα έπεσε στο πεζοδρόμιο μέσα σε λίμνη αίματος. Οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης του νοσοκομείου, οι οποίοι είδαν και αυτοί έντρομοι τη σφαγή της άτυχης γυναίκας, έτρεξαν να σταματήσουν τον δράστη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Παράλληλα προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.

Ο 55χρονος συνελήφθη αρχικά με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, η άτυχη καθηγήτρια Θεατρικών Σπουδών, αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική Μονάδα. Ετσι, η κατηγορία σε βάρος του δράστη μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη: Η διπλή ζωή της όμορφης αστυνομικού – Το πρωί στο τμήμα το βράδυ στο… Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου