ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΚ στο Μαρούσι! Δραπέτης λήστεψε περίπτερο και αναζήτησε καταφύγιο σε σχολείο!

ΣΟΚ στο Μαρούσι! Δραπέτης λήστεψε περίπτερο και αναζήτησε καταφύγιο σε σχολείο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μία κινηματογραφική σύλληψη προχώρησε η Ελληνική αστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρούσι, όταν ένας δραπέτης φυλακών λήστεψε ένα περίπτερο και στην συνέχεια κρύφτηκε σε σχολικό συγκρότημα!

Ο 27χρονος ληστής (και δραπέτης φυλακών) δεν δίστασε να απειλήσει με όπλο που είχε σιγαστήρα, την ιδιοκτήτρια  του περίπτερου,  προκειμένου να αποσπάσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν επιτεθεί είχε επισκεφθεί το περίπτερο παριστάνοντας τον πελάτη. Ψώνισε και απομακρύνθηκε. Παρέμεινε ωστόσο σε κοντινή απόσταση παρακολουθώντας τις κινήσεις των ιδιοκτητών. Ήταν γύρω στις 16:30 όταν ο σύζυγος έφυγε από το περίπτερο και αμέσως ο ληστής έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του.

Εμφανίστηκε στην ιδιοκτήτρια του περιπτέρου έβγαλε το περίστροφο και την απείλησε για να πάρει τις εισπράξεις. Έντρομη η 29χρονη γυναίκα  τού έδωσε τα χρήματα και ο ληστής προσπάθησε να διαφύγει. Κρύφτηκε σε ένα σχολείο της περιοχής, ωστόσο οι άνδρες της ΕΛΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου