ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ στην Πάτρα! Αυτή είναι η 48χρονη που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ άγρια από τον σύζυγό της! (PHOTOS)

Στον εισαγγελέα αναμένεται να μεταφερθεί ο 45χρονος Θ.Λ., ο οποίος, τυφλωμένος από τη ζήλια, έπνιξε στη μπανιέρα του σπιτιού τους, στην οδό Μειλίχου, την 48χρονη σύζυγο και μητέρα του 14χρονου παιδιού τους.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο 45χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του!
Διαβάστε επίσης:
Σοκ στην Πάτρα: Έπνιξε την γυναίκα του μέσα στην μπανιέρα – Οι τελευταίες προφητικές αναρτήσεις της άτυχης μητέρας στο Facebook (PHOTOS)
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά, όμως αυτή τη φορά οι φωνές της γυναίκας για βοήθεια αναστάτωσαν τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν τη γυναίκα νεκρή και δίπλα της αιμόφυρτο τον 45χρονο, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.
Την ώρα της δολοφονίας ο 14χρονος γιος του ζευγαριού έλειπε από το σπίτι, ενώ η γυναίκα είχε και άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.
Διαβάστε επίσης:
Φρίκη στην Ηλεία: Κοίταξαν στον βυθό της θάλασσας και “πάγωσαν” με αυτό που αντίκρισαν! (PHOTO)
Πηγή: dete.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ