ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτες σκηνές βαρβαρότητας στην Αχαΐα: Αιρετός της περιοχής ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ άγρια 27χρονη εργαζόμενη σε καφενείο!(PHOTO)

Απίστευτες σκηνές βαρβαρότητας στην Αχαΐα: Αιρετός της περιοχής ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ άγρια 27χρονη εργαζόμενη σε καφενείο!(PHOTO)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Πρέβεδο στον Ερύμανθο καθώς μια 27χρονη, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο καφενείο, όπου εργαζόταν.

Όπως κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα στην αστυνομία, γύρω στις 06:00 το πρωί πήγε στο καφενείο ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είναι και αιρετός της περιοχής.

Ο άνδρας βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και αφού την έβρισε, άρχισε να την χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα με πρωτοφανή βιαιότητα.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε κάλεσε τον ιδιοκτήτη του καφενείου. Εκείνος πήγε στην επιχείρησή του, μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο και έκανε και την καταγγελία στην αστυνομία.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, ενώ η επίθεση έχει καταγραφεί και από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το καφενείο.

star.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου