Η γυναίκα που σκόρπισε τον ΠΑΝΙΚΟ στην Πάτρα μέρα μεσημέρι! Όλη η πόλη άρχισε να κάνει τον… σταυρός της!

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν νωρίς σήμερα το πρωί οι οδηγοί που κινούνταν στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, αφού μία γυναίκα οδηγός οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα!
Η νεαρή κοπέλα κατέβηκε την Παπαφλέσσα, έστριψε αριστερά και κατευθύνθηκε προς τον Πύργο, οδηγώντας, ωστόσο στο ρεύμα προς Πάτρα.
Λόγω της ώρας, ήταν λίγα λεπτά πριν τις 7, ο δρόμος είχε ακόμη κίνηση, γεγονός που βοήθησε ώστε να μην γίνει κάποιο ατύχημα.
Την απίστευτη πορεία της οδηγού αντιλήφθηκαν οι οδηγοί που κινούνταν κανονικά στον δρόμο κι αφού… έκαναν τον σταυρό τους, κάλεσαν στην άμεση δράση για να επέμβει. Ευτυχώς αστυνομικοί με μηχανές, πρόλαβαν την γυναίκα και την… συνέτισαν προτού προκαλέσει άθελά της κάποιο τροχαίο ατύχημα.
Πηγή: thebest.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
0 ΣΧΟΛΙΑ