Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ αγγελούδι! Αγοράκι 4,5 ετών πέθανε επειδή δεν έβρισκαν κρεβάτι στη ΜΕΘ!

6 Δεκεμβρίου 2014
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ αγγελούδι! Αγοράκι 4,5 ετών πέθανε επειδή δεν έβρισκαν κρεβάτι στη ΜΕΘ!

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια ενός αγοριού 4,5 ετών το οποίο δεν έβρισκε κρεβάτι σε μονάδα εντατικής θεραπείας για παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί από την Ιτέα Φωκίδας, έχασε τη ζωή του από άγνωστο μέχρι στιγμής μικρόβιο, το οποίο εισχώρησε στον οργανισμό του από ένα απλό κρυολόγημα.

H περιπέτεια για εκείνον και την οικογένειά του ξεκίνησε όταν μεταφέρθηκε άρρωστος στο Νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παρά την ισχυρή αντιμικροβιακή αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν.

Για αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας με τους γιατρούς εκεί να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Θεσσαλονίκη, όπου, δυστυχώς όμως δεν βρέθηκε κρεβάτι.

Αποτέλεσμα ήταν το παιδάκι να νοσηλευτεί μόνο σε μονάδα αυξημένης φροντίδας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πλέον τραγικότερο τρόπο τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στα Νοσοκομεία δηλώνει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας. Όπως τονίζει, δεν είναι δυνατόν από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη να μην υπάρχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, παρά μόνο μία ΜΑΦ Παίδων στην Λάρισα.


star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share