ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΡΗΝΟΣ: “Έσβησε” τελικά ο 21χρονος που είχε ατύχημα με το μηχανάκι του! Σπαραγμός για τον ΘΑΝΑΤΟ του νεαρού Χρήστου

ΘΡΗΝΟΣ: “Έσβησε” τελικά ο 21χρονος που είχε ατύχημα με το μηχανάκι του! Σπαραγμός για τον ΘΑΝΑΤΟ του νεαρού Χρήστου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Θρήνος στη Νέα Ιωνία για τον χαμό του 21χρονου Χρήστου, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά από ατύχημα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με το μηχανάκι του.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου να βρεθεί αίμα και αιμοπετάλια που χρειαζόταν, ο νεαρός Χρήστος κατέληξε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (07-06-2014) βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο άτυχος νεαρός διέμενε στη Νέα Ιωνία ενώ ο πατέρας του είχε καταγωγή από το Μεγάλο Μοναστήρι και η μητέρα του από τον Ριζόμυλο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου