Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks Gala: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας;

20 Σεπτεμβρίου 2020 19:29
My Style Rocks Gala: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Η Κατερίνα Στικούδη σήμερα, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκε στο Gala του My Style Rocks τις εννιά κοπέλες που εμπνεύστηκαν από στοιχεία του παρελθόντος και δημιούργησαν ξεχωριστές εμφανίσεις, ιδιαίτερα χτενίσματα και μακιγιάζ.

Στιλιστικές προτάσεις ενδεδειγμένες για προξενιό, για εκδήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού, για κυπριακό γλέντι κ.ά. δίνουν παλμό στο stage του My Style Rocks και ο ανταγωνισμός για την ανάδειξη της νικήτριας του Gala ήταν φοβερός!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά, κλήθηκαν να ανακαλύψουν και πάλι την εμφάνιση που θα κάνει τη διαφορά.

Η παίκτρια που κέρδισε το χρηματικό έπαθλό ήταν η Σοφιάνα Σπίνουλα, ενώ όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα μια παίκτρια αποχώρησε. Να υπενθυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν οικειοθελώς έφυγε από το ριάλιτι μόδας άλλη μία παίκτρια, δείτε εδώ τι συνέβη.

Η παίκτρια λοιπόν που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε είναι η Κορίνα Αδραμιτίδου. Γεγονός που προκάλεσε σοκ μιας και θεωρούταν από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Αναστάτωση στο My Style Rocks: Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share