Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στο My Style Rocks - Μεγάλη ανατροπή! Το αίτημα του Κουδουνάρη και τα δάκρυα της Χριστοπούλου (Video)

Χαμός!

8 Μαρτίου 2020 19:54
«Βόμβα» στο My Style Rocks - Μεγάλη ανατροπή! Το αίτημα του Κουδουνάρη και τα δάκρυα της Χριστοπούλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση σήμερα στο My Style Rocks Gala! Με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε να μιλήσει. Τι ήταν αυτό που ζήτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης από την παραγωγή; Ενώ, έκπληξη είχαμε με την σημερινή νικήτρια!

Όταν η ψηφοφορία ξεκίνησε, ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση και η Έλενα Χριστοπούλου με δάκρυα στα μάτια είπε, «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά». Η ίδια ψήφισε την Αρετή προς αποχώρηση και συνέχεια είχε ο Κουδουνάρης.

Τότε ήταν που ο κριτής ζήτησε από την παραγωγή αν γίνεται να μείνουν και τα δυο κορίτσια μιας και είχαμε ήδη μια οικειοθελής αποχώρηση, πράγμα που έγινε δεκτό και έτσι έμειναν και οι δύο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

My Style Rocks: "Είναι για γέλια..." - Τι συνέβη μεταξύ Ευριδίκης και Κιάρας;

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks, καθώς υπήρξε νέα επίθεση κατά της Κιάρας από την Ευρυδίκη. Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τον πανικό στο πλατό;

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της υπό τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν έρχεται η ώρα να την βαθμολογήσει να της βάζει 1, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλε 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις…».

Τότε η Κιάρα της απάντησε, «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου….».

Με την Ευρυδίκη να κλείνει την συζήτηση λέγοντας, «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου…» .

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share