Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας (Video)

Ποια πήρε τα 2.500€

8 Μαρτίου 2020 18:35
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks Gala! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση όλης της εβδομάδας κερδίζοντας τα 2500€;

O λόγος για την Τόνια Κούμπα, η οποία αυτή την εβδομάδα κατάφερε να τους εκπλήξει όλους με τις εμφανίσεις της, ενώ όπως τόνισε αυτή ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε σε Gala. Οι ανατροπές στο My Style Rocks συνεχίζουν και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα! Δεν θα πιστέψετε ποια μπαίνει στο παιχνίδι σύντομα.

Τόνια Κούμπα

My Style Rocks: "Είναι για γέλια..." - Τι συνέβη μεταξύ Ευριδίκης και Κιάρας;

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks, καθώς υπήρξε νέα επίθεση κατά της Κιάρας από την Ευρυδίκη. Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τον πανικό στο πλατό;

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της υπό τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν έρχεται η ώρα να την βαθμολογήσει να της βάζει 1, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλε 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις…».

Τότε η Κιάρα της απάντησε, «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου….».

Με την Ευρυδίκη να κλείνει την συζήτηση λέγοντας, «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου…» .

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share