Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια!

Τι συνέβη;

28 Φεβρουαρίου 2020 20:35
My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια Παναγή στο σημερινό My Style Rocks. Τι συνέβη και ανέβηκαν οι τόνοι και ποια η ατάκα που δυσαρέστησε την παίκτρια του παιχνιδιού μόδας;

H παίκτρια από την Κύπρο ενοχλήθηκε με την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές της επιλογές και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της απέναντι στους κριτές.

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης νεύριασε με την αντίδραση της και της είπε:

«Εδώ κοροιδευόμαστε. Μια κοπέλα που είναι σιδερωμένο το παλτό της και έχει τσαλακωθεί επειδή κάθετε, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και το καταλαβαίνουμε. Ένα παλτό που είναι σα πατσαβούρι, πάλι το καταλαβαίνουμε. Εδώ είναι διαγωνισμός. Το παλτό σου δεν ήταν τσαλακωμένο επειδή καθόσουν. Ήταν πάρα πολύ τσαλακωμένο, έπρεπε να πάρεις 0. Με αυτά που λες νομίζω με κοροϊδεύεις. Αν θες να βγεις έξω τσαλακωμένη βγες. Σε έναν διαγωνισμό, δεν περνάει. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέει, νιώθει αδικημένη και την έχουμε κρατήσει τρεις εβδομάδες; Μην παραπονιέσαι αν σκέφτεσαι διαφορετικά. Δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι, κρίμα, είσαι τρεις εβδομάδες εδώ».

Σήμερα μάλιστα εκτός από τους μικροκαυγάδες, την παράσταση έκλεψε η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνιση της, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Youweekly.gr

My style rocks: Σε άσχημε ψυχολογία η Ευρυδίκη - Τι δήλωσε για την κατάστασή της;

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρέθηκε στο πλατό του «My style rocks» η Ευρυδίκη. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, συμβαίνει στη ζωή της ένα πολύ άσχημο γεγονός με αποτέλεσμα, να είναι ψυχολογικά φορτισμένη και να μην έχει όρεξη.

Η Ευρυδίκη, είχε αναφερθεί στο γεγονός, λέγοντας πως περνά ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στην οικογένεια της και συνεπώς, και στην ίδια.

Το απόγευμα της Πέμπτης παρά τις προσπάθειες του Στέλιου Κουδουνάρη να της ανεβάσει τη διάθεση, αλλά και τα λόγια του Λάκη Γαβαλά, δεν μπορούσε να χαμογελάσει και να νιώσει καλύτερα.

Η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει έγινε χθες. Μάλιστα, αποχώρησε και από το πλατό. Τι αποκάλυψε και η Κατερίνα Στικούδη για τον πατέρα της;

 

Ροή ειδήσεων

Share