Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Πάθαμε πλάκα με την σημερινή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Άναψε "φωτιές"

28 Φεβρουαρίου 2020 18:41
My Style Rocks: Πάθαμε πλάκα με την σημερινή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

H Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο My Style Rocks και "άναψε" φωτιές με την εμφάνιση της. Είδαμε τα γυμνασμένα της πόδια και πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα, άλλωστε η ίδια διαθέτει τις αναλογίες.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Στην σημερινή της εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ανοιχτό μπλουζάκι που είχε δέσιμο στον λαιμό.

Το καλύτερο κομμάτι όμως ήταν το κοντό σορτσάκι που επέλεξε να βάλει. Ασπρόμαυρο με μαύρες ρίγες και συνδύασε άψογα το outift της με κόκκινε γόβες. Η ίδια άλλωστε διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα και μπορεί να φοράει ότι θέλει. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο ξέσπασε η νέα παίκτρια σε κλάματα στο My style rocks

Δείτε την εμφάνιση της

My style rocks: Έμειναν άφωνες οι παίκτριες με την αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη!
«Κάγκελο» έμειναν όλες οι παίκτριες στο πλατό του «My style rocks» με την ανακοίνωση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη. Αποκάλυψε στον αέρα, τι αλλάζει στο παιχνίδι από εδώ και στο εξής, μετά την είσοδο μιας νέας διαγωνιζόμενης.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ και η Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης έκατσαν στις καρέκλες τους για να σχολιάσουν τις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών.

Μετά την είσοδο της νέας παίκτριας, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε στις παίκτριες του «My style rocks» πως τα κορίτσια δεν θα γίνουν 11 όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές μετά το Gala της Παρασκευής, όπου δυο παίκτριες αποχώρησαν. Η μία ήταν η Νέλλη Ραί και η άλλη η Κρίστεν Λεοτσάκου.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, οι παίκτριες θα μείνουν 10 μετά την προσθήκη της νέας κοπέλας, της Αρετής.

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου με τις παίκτριες! «Θα ήθελα πραγματικά να...»!
«Να είστε κανονικά κορίτσια» είπε η Έλενα Χριστοπούλου σήμερα στο My style rocks, καθώς έγινε έξαλλη με παίκτρια που στάθηκε μπροστά της για να κριθεί για την στιλιστική της επιλογή. Μάλιστα, της τα «έχωσε» και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα. Δείτε στο μεταξύ ποια ήταν η νικήτρια της ημέρας.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια έντονη στιγμή ανάμεσα στην κριτή και την διαγωνιζόμενη Κρίστεν. Τι συνέβη όμως και ξέσπασε με αφορμή την εμφάνιση της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ;

«Τέτοιες στιγμές θα ήθελα πραγματικά να σβήσει το Instagram και το Internet αλήθεια, για να είστε κανονικά κορίτσια που δεν θα επηρεάζεστε με το τι σας λένε και το λέω για όλες… Το να άγεσαι και να φέρεσαι από το Ιντερνέτ δεν είναι προσωπικότητα. Δεν είναι προσωπικότητα για μια γυναίκα γενικά. Μια γυναίκα ντύνεται ωραία, βάφεται, μυρίζει ωραία, έχει το styling και λέει ορίστε ήρθα. Θα κάτσουμε να κοιτάμε το Ιντερνετ τι έγραψε, αν το μαύρο το δερμάτινο που φόρεσες ήταν vintage; Υπάρχουν κορίτσια στο σπίτι που δεν έχουν Ίντερνετ και σε βλέπουν με μια τέτοια φούστα και ένα πουκάμισο. Και το δεύτερο πουκάμισο που έχεις βάλει θα το βάλει και αύριο ρε Κρίστεν και κάθε Κρίστεν εδώ μέσα…», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Ροή ειδήσεων

Share