Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

My Style Rocks 2: "Βγήκε" από τα ρούχα του ο Στέλιος Κουδουνάρης! Τι τον εξόργισε; (video)

Η μάχη της... παγιέτας!

21 Σεπτεμβρίου 2018 19:15
My Style Rocks 2:

Η Μαρία Λέκα από την αρχή του σημερινού επεισοδίου είχε έναν... εκνευρισμό και δεν άργησε να έρθει και η έκρηξη!

Η Νάταλι Κάτερ ολοκλήρωνε την εμφάνιση της μπροστά στους κριτές και αφού την βαθμολόγησαν, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρατήρησε πως όσο οι κριτές αξιολογούσαν την Νάταλι, η Μαρία από πίσω σιγοψυθίριζε.

"Μαρία;" της είπε δίνοντας της τον λόγο! "Τι θες να πω; Να γίνω πιο έξαλλη σήμερα; Δεν πάει άλλλο! Από χθες έξαλλη είμαι" είπε η Μαρία Λέκα με σφιγμένα δόντια!

Η Κωνσταντίνα την ρώτησε το "γιατί" και τότε η παίκτρια απασφάλισε!

"Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που βαθμολογούμε και σκεφτόμαστε εδώ πέρα! Αυτό λένε και τα κορίτσια αλλά δεν ξέρω γιατί καμία δεν μιλάει!" απάντησε η Μαρία Λέκα. Ποιος όμως την ενόχλησε και με ποια κριτική ενοχλήθηκε η παίκτρια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή την ημέρα κλείνει οριστικά το Mega μετά από 28 χρόνια λειτουργίας!

"Αμα πω τώρα, θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες!" είπε η παίκτρια στην παρουσιάστρια που σάστισε με αυτό που άκουσε! Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος πήρε τον λόγο και είπε "Εγώ την ενόχλησα!" και αμέσως εξήγησε με ήρεμο τρόπο με ποιο σκεπτικό έδωσε στην Νάταλι που στεκόταν παγωμένη και άκουγε τα όσα λεγόντουσαν.
Ξέσπασε η Μαρία Λέκα και ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις γιατί η ίδια ενώ -όπως δήλωσε- τα σύνολα της είναι σωστά και οι κριτές κολλάνε πάντα στο κόνσεπτ της με αποτέλεσμα να της κόβουν βαθμούς!

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε για λίγη ώρα ακόμα μέχρι που ο Στέλιος Κουδουνάρης "φόρτωσε" και πήρε τον λόγο!

Ξέσπασε ο κριτής απέναντι στην Μαρία Λέκα ενώ μεταξύ άλλων της είπε σε έντονο ύφος: "Συζητάμε τρεις μέρες γιατί εσύ θες να πηγαίνεις με τις δαντέλες και τα τακούνια να πηγαίνεις να δουλεύεις το πρωί! Δεν μπορείς!"
"Βγήκε" από τα ρούχα του ο κριτής και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε αμέσως στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου (22-23/09) από την Άση Μπήλιου!

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share