Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα φρεσκοξυρισμένο look;

Μάλλον ναι!

7 Μαΐου 2018 11:28
Μήπως ήρθε η ώρα για ένα φρεσκοξυρισμένο look;

Η μόδα των “μουσάτων” είναι πια passe! Και αυτό γιατί η τελευταία τάση, που έρχεται από τον πλανήτη του χόλιγουντ θέλει τους άνδρες φρεσκοξυρισμένους ή με γένια 3 ημερών.

Σε αυτό συνηγορούν και πολλές έρευνες που αναφέρουν ότι οι γυναίκες προτιμούν μια περιποιημένη, απαλή σε κάθε άγγιγμα ανδρική επιδερμίδα, χωρίς γένια. Έτσι, δεν έχεις πια καμία δικαιολογία για να είσαι και να δείχνεις περιποιημένος, όσο πολυάσχολος και εάν είσαι! Σε αυτό θα σε βοηθήσει η ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας του Noxzema, με μοναδικά προϊόντα για πριν και μετά το ξύρισμα!

Ξεκίνα σήμερα κιόλας λοιπόν την ιεροτελεστία για ένα περιποιημένο πρόσωπο επιλέγοντας τον αφρό ή το gel ξυρίσματος, που σου ταιριάζει, από τη best seller σειρά Noxzema Protective Shave.

Σημείωσε ότι στην σειρά έχει προστεθεί η κρέμα ξυρίσματος Noxzema Shaving Cream Sensitive, η οποία χάρη στον πλούσιο αφρό της προσφέρει ένα βαθύ, άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Όσο για την περιποίηση μετά... το Noxzema έχει φροντίσει γι' αυτό με τη νέα κρέμα προσώπου πολλαπλών δράσεων Noxzema Action Plus. 7 δράσεις σε 1 μόνο προϊόν!

Η μοναδική σύνθεσή του καλύπτει τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας προσφέροντας ματ όψη χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Και αν είστε λάτρεις των After Shave, δοκιμάστε τα νέα Noxzema After Shave Balsam. Για άμεση ανακούφιση του ευαίσθητου δέρματος από τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα, προτιμήστε το Noxzema After Shave Balsam Sensitive, αφού καταπραϋνει και δεν περιέχει οινόπνευμα στη φόρμουλά του.

Εάν πάλι το δέρμα σου σε “τραβάει” και θέλεις σούπερ ενυδάτωση και αναζωογόνηση μπορείς να επιλέξεις το Noxzema After Shave Balsam Moisture, που είναι εμπλουτισμένο με ενυδατική κρέμα και υαλουρονικό οξύ.

Κάπως έτσι η ολιστική περιποίηση της επιδερμίδας σου έχει τη φροντίδα που της αξίζει για να δείχνει…στα καλύτερά της!

 

Men

Ροή ειδήσεων

Share