Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

MasterChef 2024: Είναι οριστικό! Αυτή είναι η 24άδα που μπαίνει στο σπίτι (Video)

Τέλος το bootcamp - Ποιοι πέρασαν

24 Ιανουαρίου 2024 00:09
MasterChef 2024: Είναι οριστικό! Αυτή είναι η 24άδα που μπαίνει στο σπίτι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώθηκε αισίως η φάση του bootcamp από την οποία προέκυψε η τελική 24άδα του φετινού Masterchef! Με 19 παίκτες ήδη στον εξώστη οι πέντε τελευταίες θέσεις ήταν κενές και αυτό γιατί κάποιοι που πέρασαν στις οντισιόν κλήθηκαν να ξαναδοκιμαστούν ενώ δόθηκε ευκαιρία σε παλιούς υποψήφιους να διεκδικήσουν μία θέση στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: MasterChef: «Έκανα φριχτή οικονομία, είχα και τη μητέρα μου άρρωστη...» - "Λύγισε" και έβαλε τα κλάματα η Γεωργία μπροστά στους κριτές (Video)

Οι κουζίνες άναψαν και πάλι στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής με τους τρεις σεφ να υποδέχονται τη νέα φουρνιά παικτών και να τους εξηγούν τι θα ακολουθήσει στη βραδιά. Απαιτητικές μονομαχίες με στόχο το χρυσό εισιτήριο και χωρίς καθυστερήσεις οι κουτάλες πήραν φωτιά!

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των υποψήφιων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην προετοιμασία εύγευστων και ευφάνταστων πιάτων, διέκριναν αστοχίες και δυνατά σημεία και επανήλθαν στο φινάλε με την ετυμηγορία τους.

Οι επίδοξοι 24 σεφ που πέρασαν στην επόμενη φάση εισέβαλαν στο σπίτι με ενθουσιασμό και ξέσπασαν να χειροκροτήματα και ιαχές. Η ταχυκαρδία έντονη και η ανυπομονησία για τις δοκιμασία που έπονται μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share