Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

MasterChef: Ποιος είναι ο φιναλίστ Νίκος Τράκας - Το βιογραφικό, η ηλικία, η αλωπεκία και ο διαγωνισμός μαγειρικής (photos)

«Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

1 Ιουνίου 2023 17:23
MasterChef: Ποιος είναι ο φιναλίστ Νίκος Τράκας - Το βιογραφικό, η ηλικία, η αλωπεκία και ο διαγωνισμός μαγειρικής (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Τράκας είναι ο ένας από τους δύο φιναλίστ του MasterChef. O ταλαντούχος μάγειρας διεκδικεί τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο μαζί με την συμπαίκτριά του, Μαρία Μπέη. Η Α’ φάση του τελικού αρχίζει τη Δευτέρα! Οι παίκτες και οι κριτές ταξιδεύουν στην Κρήτη! Ενώ, το Twitter «έκραξε» τον Τράκα για την «απολίτιστη» συμπεριφορά του!

Ποιος είναι ο Νίκος Τράκας

  • Ο Νίκος Τράκας είναι 29 ετών
  • Είναι μοντέλο και πρώην manager σε χώρο της εστίασης
  • Στο MasterChef ήρθε ως «μοναχικός λύκος», με σκοπό του να διακριθεί
  • Δηλώνει οργανωτικός και όταν χρειάζεται, ανταγωνιστικός, ενώ δεν αντέχει την έλλειψη καθαριότητας
  • Η μαγειρική ήρθε στη ζωή του κατά τύχη, καθώς όταν ήταν στον στρατό ξεκίνησε να μαγειρεύει ερασιτεχνικά. Από τότε – δηλαδή, τα τελευταία 10 χρόνια- ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική.

Η αλωπεκία

«Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι.

Από τα 10 μου χρόνια και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω ότι οποιασδήποτε άνθρωπος παθαίνει κάτι παρόμοιο είναι δύσκολο. Αλλά ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει κάτι που να με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελινγκ σε αυτό» έχει εξομολογηθεί για την αλωπεκία ο Νίκος Τράκας.

Όπως λέει, πλέον, στα 29 του έτη, θεωρεί προτέρημα την ξεχωριστή του εικόνα, έχει κάνει το σώμα του καμβά για τατουάζ και δεν επηρεάζεται από τα αδιάκριτα βλέμματα, όπως αναφέρει το star.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share