Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 6: Με την αξία του στο θρίλερ - Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Πήρε την κούπα και τα 50.000 ευρώ

16 Ιουνίου 2022 01:02
MasterChef 6: Με την αξία του στο θρίλερ - Νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη βραδιά έφτασε στο τέλος, και το βράδυ της Τετάρτης 16/6 μετά από πολλές δοκιμασίες και 5,5 μήνες σκληρής δουλειάς, στο σπίτι του MasterChef o Παναγιώτης Κουμουνδούρος σήκωσε την κούπα και πήρε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μετά από έναν απίστευτο μαγερικό μαραθώνιο με την Καλλιόπη Μπεζάντε, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Με βαθμούς 58/60 ο 28χρονος μάγειρας είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef, με τον μεγάλο τίτλο και τις 50.000 ευρώ να του ανήκουν, όπως ανέφεραν και τα spoilers.

Με δάκρυα στα μάτια ο ταλαντούχος σεφ κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια του, με τη μητέρα του και τον αδερφό του να τον αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι, ενώ φανερά συγκινημένη η Καλλιόπη Μπεζαντέ συνεχάρη τον συμπαίκτη της που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

 

Ροή ειδήσεων

Share