Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 6: Ο Κοντιζάς έκανε πλειστηριασμό και το Twitter... γονάτισε

Το... έζησε ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής

9 Μαρτίου 2022 23:46
MasterChef 6: Ο Κοντιζάς έκανε πλειστηριασμό και το Twitter... γονάτισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MasterChef 6 βρέθηκε σε μια από τις αγαπημένες μέρες, αυτήν του... πλειστηριασμού, με τον Σωτήρη Κοντιζά να έχει τα κέφια του και να τα δίνει όλα, κάνοντας το Twitter... να γονατίσει.

Ο «χρόνος είναι χρήμα» λοιπόν και με τον Σωτήρη Κοντιζά στη θέση του δημοπράτη, οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα τους, με το Twitter επίσης να δίνει ρέστα, όπως έγινε και σε άλλη περίπτωση με τον Κοντιζά.

MasterChef: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Ηλίας Μαμαλάκης - Έξαλλος με παίκτη και παραγωγή! (video)

Στον «τάκο» βγήκε ο Δημήτρης Ταϊρίδης και έτσι αναγκάστηκε να αφήσει την «ασφάλεια» του εξώστη και να βρεθεί στην κουζίνα του MasterChef ώστε να μαγειρέψει και να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι, κάτι που κατάφερε.

Ωστόσο, η συμπεριφορά που επέδειξε καθ΄όλη τη διάρκεια του επεισοδίου το βράδυ της Τρίτης (8/3) εξόργισε τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στα social media και κατακεραύνωσε τον μάγειρα. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και επιστρέφοντας στο σπίτι, δεν χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του ενώ δεν έδωσε το χέρι του ούτε στον Μάριο που του άνοιξε την πόρτα και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ήταν επίτιμος καλεσμένος στον διαγωνισμό μαγειρικής, εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς «Μπόμπαινα», κάνοντας λόγο για τοξικότητα και κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας. «Συμμετέχετε σ’ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας» γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίκτες που, μεταξύ μας, στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας, κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίκτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα. Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας».

 

Ροή ειδήσεων

Share