Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef 6: Απίστευτη ατάκα Κοντιζά σε Ταϊρίδη! «Και εσύ τούς ένωσες αλλά εναντίον σου…» (Video)

Έμειναν όλοι!

3 Μαρτίου 2022 23:21
MasterChef 6: Απίστευτη ατάκα Κοντιζά σε Ταϊρίδη! «Και εσύ τούς ένωσες αλλά εναντίον σου…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επίκεντρο του ριάλιτι μαγειρικής του MasterChef 6 και πάλι ο ιδιοκτήτης της γνωστής ψαροταβέρνας «Μπόμπαινα», που έχει κλείσει πλέον, Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος «τα έχωσε» στην ομάδα του.

Δείτε επίσης: MasterChef 6: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι - Η αλλαγή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (video)

Όπως είπε- μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Ταϊρίδης:

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται Αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω τον Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει».

Μετά τον πύρινο λόγο ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να «ελαφρύνει» λίγο το κλίμα και να του πει όλο νόημα: «Κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου».

Παίκτης του Masterchef εξόργισε κοινό και κριτές - «Διώξτε τον τώρα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Masterchef: Είναι πλέον ένα... κακόγουστο αστείο και η αποχώρηση του είναι μονόδρομος. Δείτε τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρικής και τα σχόλια στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ




 

Ροή ειδήσεων

Share