Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 6: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι - Η αλλαγή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (video)

Η ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες

28 Φεβρουαρίου 2022 23:49
MasterChef 6: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι - Η αλλαγή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γεμάτο εκπλήξεις φαίνεται πως είναι το σημερινό (28/2) επεισόδιο του MasterChef 6, μιας και λίγο μετά την επιστροφή του Χριστόφορου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, μία αλλαγή που θα έγινε φέτος στο παιχνίδι.

MasterChef 6: «Θα σου γαμ@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις...» - Πανικός στο ριάλιτι

Όπως εξήγησε λοιπόν ο διακεκριμένος σεφ, ακολουθώντας το περσινό παράδειγμα, θα δούμε και φέτος στο MasterChef, θεματικές εβδομάδες, ωστόσο φέτος θα είναι πολύ πιο έντονο απ' ό, τι πέρυσι.

Η πρώτη θεματική εβδομάδα δε θα μπορούσε να είναι αφιερωμένη κάπου αλλού πέρα από την ελληνική κουζίνα, την κουζίνα δηλαδή με την οποία έχουν μεγαλώσει όλοι οι επίδοξοι σεφ.

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 6

«Πέρυσι είχαμε κάποιες θεματικές εβδομάδες, φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας από το Mystery Box και φτάνοντας μέχρι και το Master Class, όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη κάπου… Θα κάνουμε θεματικές εβδομάδες. Και με τι θα ξεκινήσουμε;

Θα ξεκινήσουμε με αυτό που αγαπάμε πολύ και αξίζει να τονιστεί, να δούμε να μάθουμε και να θυμηθούμε την ελληνική κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το πρόβλημα που κράτησε εκτός MasterChef 6 τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

To MasterChef 6 ξεκίνησε και η αγωνία φτάνει στα ύψη σε κάθε επεισόδιο του με τις περίπλοκες δοκιμασίες αλλά και τους παίκτες που ήδη έχουν κατακτήσει μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών. Όμως μία αρκετά οικεία παρουσία στο παιχνίδι, έκανε αισθητή την...απουσία του στα δύο τελευταία επεισόδια!

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον οποίο "χάσαμε" από το πλατό για δύο επεισόδια και δεν γνωρίζαμε τι είχε συμβεί. Στην κάμερα του Happy Day, ο φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/2, αποκάλυψε τον λόγο που ο κριτής δεν βρισκόταν στα γυρίσματα, ενώ απάντησε και για το αν θα υπάρξει έβδομος κύκλος MasterChef.

«Το MasterChef είναι διαγωνισμός οπότε σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός. Οπότε θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις στο διαγωνιστικό μέρος. Είμαστε μαθημένοι στις δοκιμασίες, έχουμε σκληρό στομάχι.

Πρώτα ο Θεός να τελειώσουμε φέτος και θα δούμε. Σίγουρα θέλω να γίνει έβδομος κύκλος, αφού περνάμε πολύ ωραία! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μια ψύξη αλλά όλα καλά, ευτυχώς» αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share