Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

MasterChef 6: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο πλατό - Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Χαμός μεταξύ των δύο ομάδων

17 Φεβρουαρίου 2022 22:34
MasterChef 6: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο πλατό - Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε στο πλατό του MasterChef, με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν «βαριές» εκφράσεις μεταξύ τους μπροστά στους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απουσιάζει.

Οι δυο αρχηγοί Γρηγόρης Γιαννόπουλος και Φανή Ζιώγα έχουν βγάλει για τα καλά τα μαχαίρια τους. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης φαίνεται πως επέλεξε ως αρχηγό της Μπλε ομάδας όχι για μαγειρικούς λόγους αλλά επειδή δεν του έκατσε καλά στο μάτι. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά την αντιπάθειά του: «Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα. Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;».

Ξανά εκτός ο Κουτσόπουλος

Στο χθεσινό 16/02 επεισόδιο του MasterChef 6 παρακολουθήσαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει τόσο στους παίκτες όσο και στους διαγωνιζόμενους ότι έπρεπε να αποχωρήσει καθώς είχε έναν έντονο πόνο στο χέρι του με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποχωρήσει.

Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι και όπως παρατηρήσαμε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε από το πόστο του ως κριτής. Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες χαρακτηριστικά πως: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος, οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει».

 

Ροή ειδήσεων

Share