Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

MasterChef 5: Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε επαγγελματική πρόταση στους τρεις φιναλίστ

«Τι κάνεις φέτος το καλοκαίρι;»

27 Μαΐου 2021 22:36
MasterChef 5: Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε επαγγελματική πρόταση στους τρεις φιναλίστ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

https://www.athensmagazine.gr/article/masterchef/514588-masterchef-5-sta-maxairia-marina-kai-dionyshs-hrthe-h-theia-dikhhttps://www.athensmagazine.gr/article/masterchef/514588-masterchef-5-sta-maxairia-marina-kai-dionyshs-hrthe-h-theia-dikhΣτο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαρίνα και ο Διονύσης δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό και επί τη ευκαιρία, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να κλείσει την ομάδα του για φέτος το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας πλησίαζε σιγά σιγά τους παίκτες και τους ρώταγε αν έχουν κλείσει κάποια δουλειά για φέτος το καλοκαίρι.

Η Μαρίνα του είπε πως έχει συνεννοηθεί να πάει στο εστιατόριο του Τζιοβάνι ενώ η Μαργαρίτα τον κορόιδεψε λέγοντάς του πως δεν είχε την ευκαιρία να κλείσει αφού εδώ και έξι μήνες βρίσκεται στο σπίτι του MasterChef.

Έτσι, στο τέλος τους είπε πως θα είναι και οι τρεις στην ίδια ομάδα, δείχνοντάς τους πως έχει σκοπό να αξιοποιήσει με το παραπάνω τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Οι επαγγελματικές προτάσεις του Πάνου Ιωαννίδη στο MasterChef 5

«Έχω συγκινηθεί με την Μαργαρίτα! Έχει ένα χάρισμα»

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης. Δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, μίλησε για τους τέσσερις φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR. Δείτε επίσης το ποσό-σοκ που παίρνουν οι κριτές του MasterChef.

«Γενικά περιμένω από τα παιδιά που έρχονται, όταν το θέλουν πάρα πολύ, φαίνεται ότι το θέλουν πάρα πολύ… Όταν προσπαθούν και έχουν προσηλωθεί στο στόχο ακριβώς στο ζητούμενο, δηλαδή να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στη νίκη. Η Μαρίνα είναι ένας από αυτούς, μας το έχει αποδείξει και είναι πολύ συγκεντρωμένη», είπε αρχικά ο σεφ για τη Μαρίνα.

Όσον αφορά την Μαργαρίτα: «Έχω συγκινηθεί με πιάτα της Μαργαρίτας. Έχει ένα χάρισμα, το οποίο είναι κάτι που δεν μπορείς να το μάθεις, ή το έχεις ή δεν το έχεις. Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά. Της δίνεις πέντε άσχετα υλικά και σου βγάζει πιατάρα που λες ότι… αυτό δεν θα το σκεφτόμουν. Στην αρχή δεν μας έκανε κάποια εντύπωση η Μαργαρίτα, ήταν μια συνηθισμένη παίκτρια, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο εκεί. Αλλά με το που μαγείρεψε, μας τράβηξε την προσοχή. Είδαμε φοβερά πιάτα από τη Μαργαρίτα».

Ενώ, για τον Διονύση και τον Αλέξανδρο: «Στον Διονύση είδαμε μια μεγάλη εξέλιξη, έμαθε πράγματα. Είναι σαν σφουγγάρι, βλέπει, τραβάει, δεν επαναλαμβάνει συχνά το ίδιο λάθος, άρα μαθαίνει από τα λάθη του και αυτό είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό. Ο Αλέξανδρος επέστρεψε δυνατότερος, αποφασισμένος, πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Πήγε κατευθείαν στο στόχο».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

MasterChef 5: Το προξενιό στον Ιωαννίδη και ο νικητής του Mystery Box - Δείτε τα highlights

MasterChef 5: Στα μαχαίρια Μαρίνα και Διονύσης - «Ήρθε η θεία δίκη»

 

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share