Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Στα μαχαίρια Μαρίνα και Διονύσης - «Ήρθε η θεία δίκη»

Τελική αναμέτρηση για ένα εισιτήριο στον τελικό

27 Μαΐου 2021 21:38
MasterChef 5: Στα μαχαίρια Μαρίνα και Διονύσης - «Ήρθε η θεία δίκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 και έφτασε επιτέλους η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Διονύση και τη Μαρίνα, δύο παίκτες που βρίσκονταν σε κόντρα σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού και έχουν πει πολύ βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλον.

Η κόντρα τους δεν τελειώνει εδώ βέβαια καθώς ακόμα και στο σημερινό επεισόδιο φρόντισαν να ρίξουν τις δικές τους σπόντες ο ένας για τον άλλον.

Ο Διονύσης πήγε να... γυρίσει την μπιφτέκα αλά Survivor, αλλά τελικά το πήρε πίσω λέγοντας πως η Μαρίνα είναι ένα άτομο που αξίζει το σεβασμό του αν και εξακολουθεί να μην έχει καλές σχέσεις μαζί της.

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα σχολίασε πως ήρθε η «Θεία Δίκη» και σε αυτό το σημείο θέλει να αποδείξει στον Διονύση πως όλα όσα έχει πει για εκείνη θα τα πάρει πίσω.

Οι σπόντες της Μαρίνας και του Διονύση στο MasterChef 5

Αυτός ο παίκτης πάει τελικό μαζί με την Μαργαρίτα

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef παίχτηκε ντέρμπι αλλά τελικά μια ανάσα πριν τον τελικό αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός! Απόψε το βράδυ 27/5 Μαρίνα και Διονύσης θα ριχτούν στην μάχη για να κερδίσουν το ένα και μοναδικό εισιτήριο που υπάρχει για την θέση που είναι κενή δίπλα στην Μαργαρίτα.

Η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη και λάθη θα υπάρξουν... ασυγχώρητα λάθη, που θα στοιχίσουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα καταφέρει να περάσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει στο πλευρό της Μαργαρίτας που περιμένει στον τελικό είναι ο Διονύσης!

Ποιος είναι ο Διονύσης

Ποος είναι ο Διονύσης

  • Ο Διονύσιος είναι 28 ετών.
  • Παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης.
  • Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν.
  • Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων αλλά στις δικές του ικανότητες.
  • Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί.
  • Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες.
  • Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο.

Για μπάνιο στην Βάρκιζα η Ανούς Χεριμιάν

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της από το Masterchef 5, η Ανούς Χεριμιάν εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσε το μπάνιο της σε παραλία της Βάρκιζας.

Η επίδοξη σεφ είχε συζητηθεί αρκετά μέσα στο παιχνίδι, κυρίως λόγω του φλερτ της με τον Διονύση, όπου κι τα δύο παιδιά είχαν εξομολογηθεί τα συναισθήματα τους.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την επιστροφή της στην καθημερινότητα της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει το πρώτο της μπάνιο.

Masterchef 5: Για μπάνιο στην Βάρκιζα η Ανούς Χεριμιάν

Η Ανούς διαθέτει ένα κορμί με τέλειες αναλογίες και όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της και κυρίως το σέξι μαγιό της!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ανούς Χεριμιάν κατάγεται από την Αρμενία και είναι 28 ετών. Είναι μαγείρισσα ενώ μέχρι να μπει στο ριάλιτι βοηθούσε τη μητέρα της στην οικογενειακή ταβέρνα. Ήρθε με τη μητέρα και τον αδελφό της στην Ελλάδα, αναζητώντας την ελπίδα. Επικοινωνιακή, με έξυπνο χιούμορ και υπερκινητική, δηλώνει «πειραχτήρι» στις κουζίνες που έχει εργαστεί επαγγελματικά. Η Ανούς αποκαλεί τον εαυτό της “πολεμίστρια” της ζωής και της μαγειρικής. Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 γιατί έχει σκοπό μόνο τη νίκη.

«Ο Διονύσης όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω...»

Η Ανούς μετά την αποχώρηση της από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία ξεκίνησε μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με μένα, πράγμα που δε φαίνεται στον κόσμο. Είναι ρομαντικός, γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά δε χρειάζεται να είναι με όλους. Έχουν δίκιο οι τηλεθεατές που ρωτάνε αν είμαστε μαζί με τον Διονύση. Το έχω πει και εγώ, ότι η σχέση μας θα κριθεί έξω. Άρα όταν βγει με το καλό και βρεθούμε έξω, θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αν ταιριάζουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε..» είπε η Ανούς.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share