Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

MasterChef 5: Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης - «Αυτός ο άνθρωπος...» (Video)

«Είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό πράγμα που δε φαίνεται στις κάμερες»

13 Μαΐου 2021 21:27
MasterChef 5: Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης - «Αυτός ο άνθρωπος...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef 5 άνοιξαν την πόρτα του πλατό και μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού. Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Παύλος Χάππιλος και Νίκος Σκορδάκης ήταν οι τρεις μάγειρες οι οποίοι θα κοντραριστούν και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Κριτές και παίκτες υποδέχθηκαν τον F&B chef του MasterChef, Νίκο Θωμά ώστε να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το πιάτο το οποίο θα έπρεπε να αντιγράψουν.

Η συγκίνηση του Νίκου Σκορδάκη με τον Νίκο Θωμά στο MasterChef 5

Ο Νίκος Θωμάς πριν ενημερώσει τους παίκτες για τις παρασκευές του πιάτου θέλησε να πει «ευχαριστώ» στους παίκτες για όλα όσα πέρασαν μαζί από την αρχή του MasterChef.

Τα λόγια και το «ευχαριστώ» του Νίκου Θωμά στους παίκτες συγκίνησαν πολύ τον Νίκο Σκορδάκη, και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια του.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας… είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό πράγμα που δε φαίνεται στις κάμερες. Οτιδήποτε ζητάμε μας το φέρνει. Δε μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει… Πόσο μάλλον όταν πρέπει να αντιγράψεις ένα πιάτο του και πρέπει να σε κρίνει που θα ‘ρθει σε δύσκολη θέση… Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο», είπε ο Νίκος Σκορδάκης στην κάμερα του MasterChef.

MasterChef 5: «Καρφιά» από Ιωάννη και Διονύση - «Σιγά μην το πάρει γυναίκα»

Τα «καρφιά» τους έριξαν με το καλημέρα οι δύο κολλητοί του Masterchef, Ιωάννη και Διονύση, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να νικήσει το παιχνίδι γυναίκα!

Οι δυο επίδοξοι σεφ πιάσανε ψιλή κουβεντούλα και ξεκίνησαν για ακόμη μια φορά να θάβουν τους συμπαίκτες του, με τον Ιωάννη μάλιστα να τονίζει πως η Μαρίνα και ο Παύλος δεν θα έπρεπε να είναι στην τελική 8αδα, με μια μεγάλη έκπληξη να έρχεται.

MasterChef 5: Η απόφαση των φίλων να πάνε μαζί μέχρι το τέλος

Μέσα σε όλα μάλιστα, τόσο ο Ιωάννης όσο και ο Διονύσιος αναφέρθηκαν στον πιθανό νικητή του φετινού Masterchef, δηλώνοντας με απόλυτη σιγουριά πως δεν πρόκειται να το σηκώσει γυναίκα!

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share