Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef trailer 13/05: Τρομερή γκάφα και «θρίλερ» για την αποχώρηση - Μεγάλη ένταση σε εξώστη και κουζίνα

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

13 Μαΐου 2021 12:35
MasterChef trailer 13/05: Τρομερή γκάφα και «θρίλερ» για την αποχώρηση - Μεγάλη ένταση σε εξώστη και κουζίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερές εξελίξεις θα σημειωθούν απόψε (13/5) στο MasterChef, με τη Μαργαρίτα, τον Παύλο και τον Νίκο να διαγωνίζονται για την αποχώρηση. Ένας εξ αυτών, φυσικά, δε θα συνεχίσει στο διαγωνισμό.

Η αναμέτρηση θα είναι έντονη και οριακή κι ένα μοιραίο λάθος θα γίνει η αιτία για να έχουν ξεκάθαρη κρίση οι κριτές για το ποιος δεν θα συνεχίσει στο σπίτι, αν και γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι αυτός.

MasterChef trailer: Όσα θα δούμε στο σημερινό (13/5) επεισόδιο

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω το άγχος των παικτών δεν θα σταθεί καθόλου καλός οδηγός. Κάποιος θα ξεχάσει να προσθέσει στο πιάτο του σημαντικά υλικά. Κάποιος θα το πάει σχεδόν ωμό. Τα σχόλια των κριτών καταιγιστικά.

Αν εχθές έκανε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σήμερα με την αποχώρηση λογικά θα χτυπήσει κόκκινο. Οι εξελίξεις θα είναι φοβερές και η αγωνία κορυφώνεται για το ποιοι θα απομείνουν στη «μάχη» για το έπαθλο.

Δε βλέπουμε την ώρα: Παίκτης του MasterChef ετοιμάζεται για... μαγειρική και σ@ξ σε ταινία του Σειρηνάκη!

Ο μεγαλύτερος... μύστης που πέρασε από την ιστορία του MasterChef ετοιμάζεται για... ταινία του Σειρηνάκη, με τον ίδιο να αναφέρεται στο αν τελικά θα κάνει αυτό το βήμα.

Ο λόγος, ασφαλώς, γίνεται για τον Διονύση Πρώιο, ο οποίος είπε πως είναι ορεξάτος για... μαγειρική και σεξ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν προκύψει.

MasterChef: Ο Διονύσης... έτοιμος για όλα σε ταινία του Σειρηνάκη

«Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον γνωρίζω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί από τον άλλο μήνα που τελειώνει το συμβόλαιό μου με το Star. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό το χρόνο, εγώ θα κάνω κι άλλα πράγματα. Και σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να δένεις άτομα για τόσο καιρό και να μην τους δίνεις καμία ευκαιρία», είπε αρχικά ο Διονύσης Πρώιος.

Ο Διονύσης Πρώιος πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι που δεν είχα κάνει. Όταν είμαστε μικροί τα αγοράκια, είναι 3-4 επαγγέλματα που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει μια ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σ@ξ. Όταν είσαι 56 ετών και μια σοβαρή εταιρεία σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι».

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share