Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιστροφές στο MasterChef 5: Βακιάρος, Σαρρής και Βαρθαλίτης θα δυσκολέψουν τους παίκτες

Δείτε στο Athensmagazine.gr το trailer του αποψινού 16/4 επεισοδίου!

16 Απριλίου 2021 10:52
Επιστροφές στο MasterChef 5: Βακιάρος, Σαρρής και Βαρθαλίτης θα δυσκολέψουν τους παίκτες

MasterChef 5 - trailer: Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR επιστρέφει απόψε (16/04) με εκπλήξεις για τους παίκτες. Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης υποδέχονται στο πλατό τρεις νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω - κάτω!

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μανώλης Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα μπουν ξανά στην κουζίνα του MasterChef, αλλά αυτή τη φορά σαν κριτές, αφού θα δοκιμάσουν τα πάτια των διαγωνιζόμενων.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα δώσει το πιάτο του στη σημερινή, απαιτητική δοκιμασία και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες. Ποιος θα φέρει το... χειρότερο αποτέλεσμα; Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος παίκτης θα φύγει το Σάββατο 17/04.

Δείτε το trailer:

Ανεπιθύμητη η Μαρίνα - Αυτοί οι παίκτες δεν της μιλάνε μετά την επιστροφή της στο MasterChef

Με τις αποκαλύψεις της Μαρίνας ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με την ίδια να αναφέρει ποιοι συμπαίκτες της την πλησίασαν στο σπίτι και ποιοι όχι.

Η επιστροφή της Μαρίνας και η άρνηση των τριών παικτών να της μιλήσουν

Η Μαρίνα κατάφερε και επέστρεψε στο σπίτι, κάτι που δεν ενθουσίασε σχεδόν κανέναν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παρόλο που κανένας δεν χάρηκε με την επιστροφή της, όλοι την πλησίασαν, εκτός από τρία άτομα.

Αυτά τα τρία άτομα όπως δήλωσε ήταν η Ανούς, ο Στέφανος αλλά και ο Διονύσιος. Εντύπωση δημιουργεί η επικοινωνία με τη Λία, που στην επιστροφή της άφησε μια «μπηχτή».

 

Ροή ειδήσεων

Share