Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

MasterChef 5: «Μπηχτή» της Λίας για τη Μαρίνα - «Δεν την κοιτάζω καν...»

Η κόντρα τους καλά κρατεί!

13 Απριλίου 2021 21:31
MasterChef 5: «Μπηχτή» της Λίας για τη Μαρίνα - «Δεν την κοιτάζω καν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυσαρεστημένη και ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Λία με όλο το θέμα των επιστροφών στο Masterchef, με την ίδια να εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία της να μείνει εκτός η Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα ήταν η μοναδική που πήρε στο επεισόδιο της Δευτέρας την λευκή ποδιά και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την επιστροφή της στο σπίτι. Έτσι, οι υπόλοιποι έξι πρόκειται στο σημερινό επεισόδιο να διαλέξουν τους αντιπάλους τους και να τους προκαλέσουν σε μαγειρική μονομαχία.

MasterChef 5: Το «καρφί» της Λίας για τη Μαρίνα

Αφού μπήκαν στην κουζίνα, παλιοί και καινούργιοι, η Λία δήλωσε στην κάμερα πως δεν επιθυμεί καθόλου να μπει ξανά στο σπίτι η Μαρίνα και πως είναι πολύ καλά χωρίς αυτήν.

MasterChef 5: Ο Πετρετζίκης αποκάλυψε ποια παίκτρια υποστηρίζει

Μπορεί να μην τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο τρέιλερ του φετινού MasterChef, αλλά ο Άκης Πετρετζίκης παρακολουθεί το reality μαγειρικής και μάλιστα στηρίζει και με το παραπάνω μια παίκτρια.

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef είδαμε πρώην παίκτες ν' αγωνίζονται για την επιστροφή τους στην κουζίνα του reality.

Οι κριτές αγκάλιασαν την Μαργαρίτα που επέστρεψε στο MasterChef

Η μάχη για το εισιτήριο της επιστροφής ήταν δύσκολη, με την Μαργαρίτα, την Μαρίνα και τον Αλέξανδρο να έχουν τα τρία καλύτερα πιάτα.

Σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, ο Άκης Πετρετζίκης στήριξε δημόσια την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία αν και φαβορί, αποχώρησε στις 10 Απριλίου.

Να σας θυμίσουμε πώς η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που κέρδισε 10.000 στο Silver Award, αλλά το λάθος που έκανε στη παρασκευή του γλυκού της κόστισε την παραμονή της στο reality.

Όταν όμως της δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στην κουζίνα και να διεκδικήσει την επιστροφή της στο MasterChef, εκείνη το έκανε και με το παραπάνω.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης έγραψε «Ο λαός απαιτεί, Μαργαρίτα entry free» και το Twitter συμφώνησε μαζί του.

Το μήνυμα του Πετρετζίκη για την Μαργαρίτα του MasterChef

Η Μαργαρίτα ένιωσε δικαιωμένη με το αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν, την οικογένεια, τους φίλους, τον Χρηστάκο μου και ελπίζω να φτάσω να πάρω το έπαθλο».

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share