Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

MasterChef 5: Αποχώρηση... από σπόντα για την Κωνσταντίνα

Μπήκε εξαιτίας της κάρτας ασυλίας και δεν τα κατάφερε...

31 Μαρτίου 2021 00:22
MasterChef 5: Αποχώρηση... από σπόντα για την Κωνσταντίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αποψινό επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τους υποψηφίους να στέκονται μπροστά από την κριτική επιτροπή και με τον Τζιοβάνι να «σώζει» κάποιον από αυτούς.

Ο ίδιος έσωσε τη Μαργαρίτα και έτσι την θέση της Μαργαρίτας την πήρε η Κωνσταντίνα, η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι.

MasterChef 5: Έτσι αποχώρησε η Κωνσταντίνα

Πρώτα ανακοίνωσαν οι κριτές τη βαθμολογία της Λίας και περίμενε να πέσει κάτω από τη βάση. Η παίκτρια πήρε τρία επτάρια και ένα εξάρι από τον Σωτήρη Κοντιζά. «Το πρώτο πράγμα που είδα στο πιάτο σου είναι μια ομορφιά» της είπε ο guest σεφ.

Η πρώτη της δοκιμασίας που βγήκε ασφαλής ήταν η Ανούς που πήρε τρία οχτάρια και ένα επτά από τον Σωτήρη Κοντιζά. Οι κριτές της είπαν ότι φάνηκε πως δούλεψε το πιάτο της.

Ο Παύλος ξεκίνησε με ένα 6 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 6 από τον Πάνο Ιωαννίδη που τόνισε ότι ήταν πολύ καλή προσπάθεια αν και με ελλείψεις. Έξι πήρε και από τον Αντώνη Δρακουλαράκο που του είπε ότι είδε δύο μάγειρες στο πιάτο αφού έκανε αλμυρή ομελέτα αλλά εξαιρετικό σασίμι. Έξι όμως του έβαλε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και έτσι οι βαθμοί που συγκέντρωσε επέτρεψαν στη Λία να γυρίσει στο σπίτι του MasterChef.

Τελευταία προσπάθεια που βαθμολογήθηκε ήταν της Κωνσταντίνας που δήλωσε ότι αυτή δεν ήταν δύσκολη φάση διότι η δυσκολότερη ήταν όταν μαγείρευε για αποχώρηση με τη Μαρίνα. Το 5 στα 10 που της έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως έδειξε ότι δεν προσπάθησε καν. Τελικά με άλλα 3 πεντάρια ήταν εκείνη που αποχώρησε. Μάλιστα έδειξε να μην νοιάζεται καν για τα καλά λόγια που της είπε ο Αντώνης Δρακουλαράκος ότι είχε τον καλύτερο κολιό και την καλύτερη ομελέτα.

Οι κριτές την ρώτησαν ποιον θα ήθελε να δει νικητή και εκείνη δήλωσε ότι δεν είναι στο παιχνίδι πλέον υπονοώντας τη Μαρίνα. Από τους υπάρχοντες παίκτες δήλωσε ότι ο Τζιοβάνι θα πάει μακριά και θα ήθελε να δει και μία γυναίκα.

Φεύγοντας στο κιού ευχήθηκε καλή τύχη στους συμπαίκτες της και να προσέχουν να μη δαγκώσουν τη γλώσσα τους!

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share