Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Όλα… τούμπα στην ομαδική - «Διαλύθηκαν» οι ομάδες και άλλαξε η δοκιμασία

Τα έκανε όλα άνω κάτω ο «Τζαμάλ»

24 Μαρτίου 2021 21:51
MasterChef 5: Όλα… τούμπα στην ομαδική - «Διαλύθηκαν» οι ομάδες και άλλαξε η δοκιμασία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα… τούμπα έγιναν στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, το οποίο έχει εξελιχθεί σε παιχνίδι των ανατροπών, αφού οι ομάδες αυτή την φορά «διαλύθηκαν» και η διαδικασία έγινε διαφορετική.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής ήταν ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας, με τους κριτές πρώτα να ανακοινώνουν στους πάντες πως θα έπρεπε να βγάλουν στις ποδιές του, καθώς αυτό είχε σχέση με τα πλεονεκτήματά του. Συγκεκριμένα, είχε τρία, με το πρώτο να είναι πως δε θα μαγείρευε. Το δεύτερο τον υποχρέωνε να σχηματίσει τέσσερις ομάδες των τριών ατόμων και το τρίτο ήταν να διαλέξει το βασικό υλικό της δοκιμασίας.

MasterChef 5: Τα έκανε άνω κάτω ο «Τζαμάλ» με τα πλεονεκτήματά του

Ο «Τζαμάλ» βρήκε, κάπως έτσι, την ευκαιρία να δυσκολέψει τον Στέφανο, τον οποίο δε συμπαθεί και θεωρεί ως ψεύτη, αναλαμβάνοντας μετά δράση να δημιουργήσει τις ομάδες. Συγκεκριμένα, έστειλε στην κόκκινη ομάδα τους Ιωάννη, Στέφανο και Μαρία, στην μπλε τους Παύλο, Κωνσταντίνα και Μαρίνα, στην κίτρινη τους Τζιοβάνι, Νίκο και Μαργαρίτα και στην πράσινη τους Διονύση, Ανούς και Λία.

Παράλληλα, προκειμένου να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κόκκινη ομάδα, της έδωσε ως βασικό υλικό τα ορτύκια, προσφέροντας μετά στην μπλε την κολοκύθα, στην κίτρινη το χταπόδι και στην πράσινη τα χοιρινά μάγουλα. Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας αξίζει να σημειωθεί, ότι θα είναι αυτόματα υποψήφιοι προς αποχώρηση.

MasterChef 5: Άγρια κόντρα Παναγιώτη και Στέφανου - «Λέει ψέματα - Είσαι μια μουσίτσα»

Άγρια κόντρα υπήρξε ανάμεσα στον Παναγιώτη και το Στέφανο με εκατέρωθεν «πυρά» στο MasterChef, με τον «Τζαμάλ» να βρίσκει την ευκαιρία από την πλεονεκτική θέση, που είχε, προκειμένου να κράξει μπροστά σε όλους το συμπαίκτη του.

Ο παίκτης που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας είχε αρκετά πλεονεκτήματα και, πριν αυτά του ανακοινωθούν, είπε στους κριτές πως επιθυμεί να διώξει από την μπλε ομάδα τον Στέφανο, για τον οποίο αποκάλυψε πως δε σκέφτεται τη μαγειρική, αλλά μια πρώην του. Στην αρχή ανέφερε στην κάμερα, ότι ο τελευταίος λέει πολλά ψέματα, αλλά μπροστά στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους δε θέλησε να το πει, τονίζοντας τελικά πως ο Στέφανος δεν είναι ομαδικός παίκτης και δεν χαίρεται με τις επιτυχίες της μπλε ομάδας.

MasterChef 5: Στα «μαχαίρια» Παναγιώτης και Στέφανος

Ο Παναγιώτης, χαρακτηριστικά, ανέφερε το παράδειγμα ενός γλυκού και ο Στέφανος δε θέλησε να σχολιάσει κάτι εκείνη την ώρα, αν και αντέδρασε μπροστά στην κάμερα. «What the f@@k ρε μ@λ@κ@», είπε έξαλλος, χαρακτηρίζοντάς τον ως μουσίτσα, με τον Ιωάννη, που βρέθηκε στην ίδια ομάδα με τον Στέφανο, να συμφωνεί.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share