Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Η κλίκα μένει όρθια - Εκτός παιχνιδιού ο Αλέξανδρος Ακριτίδης

Δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης

3 Μαρτίου 2021 00:16
MasterChef 5: Η κλίκα μένει όρθια - Εκτός παιχνιδιού ο Αλέξανδρος Ακριτίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κλίκα φαίνεται πως… μένει όρθια στο MasterChef, αφού ο Αλέξανδρος Ακριτίδης είχε τελικά την χειρότερη επίδοση και έφυγε από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, η Μαρία Λαζαρίδου, η Ηρώ Περουλάκη, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν, μετά την αποτυχία τριών ζευγαριών στο τεστ δημιουργικότητας.

MasterChef 5: Εκτός διαγωνισμού ο Αλέξανδρος Ακριτίδης

Οι έξι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν σολομό με κρούστα κανταΐφι, κρέμα χαβιάρι, λαχανικά και λάδι παστουρμά. Μετά την κρίση των παικτών, ο Αλέξανδρος αναγκάστηκε να φύγει, αφού είχε την χειρότερη προσπάθεια.

«Αρχηγός σε δύο ομαδικές. Δύο νίκες. Καμία ήττα. Η μία φορά καλύτερη από την άλλη. Ήρθα με μία πολύ μεγάλη καχυποψία στο MasterChef. Ήρθα κλειστός ψυχολογικά και μαγειρικά και δυστυχώς, νομίζω ότι παρέμεινα κλειστός. Game over» είπε ο Αλέξανδρος και άφησε την ποδιά του.

MasterChef 5: Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Πάνου - Υπόνοιες πως τον έδιωξε η παραγωγή

Χαμός έγινε στο Twitter με την αποχώρηση του Πάνου από το MasterChef, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως φεύγει οικειοθελώς, αλλά αρκετούς να υποψιάζονται πως η παραγωγή τον έδιωξε, λόγω της συμπεριφοράς του στους εργαζόμενους.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) είχε τις δικές του εκπλήξεις, με τον Πάνο να καταφέρνει να… κλέψει τη δόξα από τον Αλέξανδρο, που κέρδισε το Mystery Box, καθώς προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση, που έβαλε «βόμβα» στο διαγωνισμό.

MasterChef 5: «Έκρηξη» και αμφισβήτηση στο Twitter μετά την αποχώρηση του Πάνου

Το Twitter, πάντως, αμφισβήτησε το αν είναι δική του πρωτοβουλία η αποχώρηση, ενώ ζήτησε να πάρει μαζί του… και την υπόλοιπη κλίκα, ήτοι τον Ιωάννη και τον Διονύση.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share