Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

MasterChef 5: Γερό «χτύπημα» στην κλίκα - Υποψήφιοι ξανά Ιωάννης και Διονύσης μετά την αποχώρηση του Πάνου

Έξι συνολικά... στον τάκο

2 Μαρτίου 2021 21:27
MasterChef 5: Γερό «χτύπημα» στην κλίκα - Υποψήφιοι ξανά Ιωάννης και Διονύσης μετά την αποχώρηση του Πάνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα γερό «χτύπημα» στην κλίκα του MasterChef επεφύλασσε η πρώτη ημέρα στην ολοκλήρωσή της, μετά το Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας, αφού ο Ιωάννης και ο Διονύσης είναι, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Αλέξανδρος ήταν ο νικητής του Mystery Box, σε μια ημέρα όπου η αιφνίδια αποχώρηση του Πάνου επισκίασε σχεδόν τα πάντα, με το τεστ δημιουργικότητας να ακολουθεί. Οι κριτές, με τη σειρά τους, ανέδειξαν νικητές τις Μαρίνα-Κωνσταντίνα κι έδωσαν την κάρτα ασυλίας στη Μαρίνα.

MasterChef 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Λίγο αργότερα, όμως, κάλεσαν και τα ζευγάρια, που δε μαγείρεψαν καλά και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι έξι, ήτοι τρία εκ των ζευγαριών. Αυτά ήταν η Μαρία με τον Ιωάννη, η Ανούς με τον Διονύση και η Ηρώ με τον Αλέξανδρο, με την κόκκινη ομάδα να κινδυνεύει να χάσει άλλον ένα δυνατό παίκτη, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, ενώ αν φύγει είτε ο Ιωάννης είτε ο Διονύσης, η κλίκα θα διαλυθεί.

MasterChef 5: Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση του Πάνου - Υπόνοιες πως τον έδιωξε η παραγωγή

Χαμός έγινε στο Twitter με την αποχώρηση του Πάνου από το MasterChef, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως φεύγει οικειοθελώς, αλλά αρκετούς να υποψιάζονται πως η παραγωγή τον έδιωξε, λόγω της συμπεριφοράς του στους εργαζόμενους.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) είχε τις δικές του εκπλήξεις, με τον Πάνο να καταφέρνει να… κλέψει τη δόξα από τον Αλέξανδρο, που κέρδισε το Mystery Box, καθώς προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση, που έβαλε «βόμβα» στο διαγωνισμό.

MasterChef 5: «Έκρηξη» και αμφισβήτηση στο Twitter μετά την αποχώρηση του Πάνου

Το Twitter, πάντως, αμφισβήτησε το αν είναι δική του πρωτοβουλία η αποχώρηση, ενώ ζήτησε να πάρει μαζί του… και την υπόλοιπη κλίκα, ήτοι τον Ιωάννη και τον Διονύση.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share