Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Παραλίγο ξύλο στο σπίτι - Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια οι παίκτες

Άγριος καβγάς - Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους

24 Φεβρουαρίου 2021 01:32
MasterChef 5: Παραλίγο ξύλο στο σπίτι - Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια οι παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός έγινε στο τέλος του σημερινού MasterChef, με τον Στέφανο και τον Πάνο να τσακώνονται άσχημα και να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας από το παιχνίδι, το κλίμα στο σπίτι ήταν αρκετά έντονο καθώς η επιστροφή του Ιωάννη, του ίσως λιγότερου αγαπητού παίκτη, βάρυνε την ατμόσφαιρα.

MasterChef 5: Τρομερός καβγάς μετά την αποχώρηση της Μαρίας

Ο Πάνος, που είναι αρκετά φίλος του Ιωάννη, ήθελε να τον στηρίξει και έτσι για να πικάρει κάποιους συμπαίκτες του και ιδίως τον Στέφανο, τοποθέτησε στο τραπέζι τρία μπουκάλια από ξίδι με τον Στέφανο να εκνευρίζεται να είναι έτοιμος να του ορμήσει!

Αμέσως τότε μπήκαν στην μέση οι υπόλοιπο παίκτες ενώ κατά την διάρκεια του καυγά πολλοί άκομψοι χαρακτηρισμοί έκαναν την εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος του είπε: «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις αν τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ».

MasterChef 5: Νέες εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη - Δείτε τα highlights του τελευταίου επεισοδίου

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε χθες (22/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον Πάνο που αποφάσισε να αλλάξει δωμάτιο για να αποφύγει την παρέα του στις νέες εντάσεις που δημιουργήθηκαν στο πλατό με τον Ιωάννη.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να ετοιμάζονται για την νέα τους δοκιμασία αλλά πριν από αυτό, ο... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share