Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Δάκρυα και στενοχώρια στο σπίτι - Αποχώρησε η Μαρία Φίλογλου

Η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας την «έκαψε»

23 Φεβρουαρίου 2021 23:56
MasterChef 5: Δάκρυα και στενοχώρια στο σπίτι - Αποχώρησε η Μαρία Φίλογλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην σημερινή δοκιμασία του MasterChef υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στέφανος, ο Κωστής, ο Γιάννης, η Κωνσταντίνα και η Μαρία, με την τελευταία τελικά να είναι αυτή που φεύγει από το παιχνίδι.

Οι πέντε κλήθηκαν για σήμερα να αντιγράψουν ένα αρκετά διαφορετικό παστίτσιο καθώς τα μακαρόνια έχουν γίνει κροκέτα, ο κιμάς είναι ταρτάρ και ένας αφρός φέτας συμπληρώνει το πιάτο.

MasterChef 5: Εκτός παιχνιδιού η Μαρία Φίλογλου

Το απόλυτο δεκάρι το πέτυχε με επιτυχία ο Στέφανος και έτσι ήταν αυτός που επέστρεψε πρώτος στο σπίτι του MasterChef, με την Κωνσταντίνα και τον Κωστή να είναι αυτοί που τον ακολούθησαν, με την έκπληξη να γίνεται για την κάρτα ασυλίας.

Στο τέλος έμεινε η Μαρία και ο Ιωάννης, με την πρώτη τελικά να αποφασίζει η κριτική επιτροπή πως πρέπει να αποχωρήσει. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, όπως ήταν αναμενόμενο, απογοητεύτηκαν και λυπήθηκαν αρκετά.

MasterChef 5: Νέες εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη - Δείτε τα highlights του τελευταίου επεισοδίου

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε χθες (22/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον Πάνο που αποφάσισε να αλλάξει δωμάτιο για να αποφύγει την παρέα του στις νέες εντάσεις που δημιουργήθηκαν στο πλατό με τον Ιωάννη.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να ετοιμάζονται για την νέα τους δοκιμασία αλλά πριν από αυτό, ο... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share