Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Δεν μπορεί να τον βλέπει μπροστά του - Ο Πάνος άλλαξε δωμάτιο λόγω Ιωάννη

Δραματικές αλλαγές στο σπίτι

22 Φεβρουαρίου 2021 21:31
MasterChef 5: Δεν μπορεί να τον βλέπει μπροστά του - Ο Πάνος άλλαξε δωμάτιο λόγω Ιωάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef είδαμε τους παίκτες να ετοιμάζονται για την νέα τους δοκιμασία αλλά πριν από αυτό, ο Πάνος άλλαξε δωμάτιο στο σπίτι.

Όπως είδαμε, ο παίκτης δεν ήθελε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Ιωάννη αφού έχει ήδη δείξει τον χαρακτήρα του, ο οποίος τον έχει φέρει αντιμέτωπο με όλη την ομάδα, γινόμενος ολοένα και πιο προκλητικός.

MasterChef 5: Άλλαξε δωμάτιο εξαιτίας του Ιωάννη ο Πάνος

Έτσι ο Πάνος, με απώτερο σκοπό να μην χαλάει την ζαχαρένια του πήρε τα πράγματά του και μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο.

MasterChef 5: Τα νεύρα της Κόκκινης ομάδας και ο παίκτης που αποχώρησε - Δείτε τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου

Στο χθεσινό 20/2 επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε κλάματα, εντάσεις και νεύρα στην Κόκκινη ομάδα, αλλά και την πρώτη αποχώρηση για το νέο κύκλο. Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο επεισόδιο, με τον Διονύση αυτή τη φορά να ξεσπάει σε κλάματα και να απολογείται για την άσχημη συμπεριφορά του.

Ο Ιωάννης και ο Διονύσης είναι δύο άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει πιο πολύ από τον καθένα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής μιας και οι δύο έχουν δείξει έναν κακό... δείτε τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share