Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

MasterChef 5 trailer 22/02: Ο Ιωάννης προκαλεί ξανά - "Όποιος θέλει να έρθει να με..."

"Είναι ξεκάθαρο πλέον για ποια γυναίκα γίνονται όλα αυτά"

22 Φεβρουαρίου 2021 11:13
MasterChef 5 trailer 22/02: Ο Ιωάννης προκαλεί ξανά -
Από Σοφία Φυρογένη

MasterChef 5 - trailer: Το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο, και ήδη από το trailer, καταλαβαίνουμε ότι αναμένεται να είναι καθηλωτικό. Όπως θα δείτε κι εσείς, ο Ιωάννης φαίνεται να συνεχίζει με το ίδιο τροπάριο, καθώς προκαλεί όποιον μιλάει για εκείνον πίσω από τις κάμερες, να το κάνει και μπροστά του.

Συγκεκριμένα, μετά την απόφασή του να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του, ο Ιωάννης φαίνεται πως έχει ανοιχτά μέτωπα, τα οποία όχι μόνο δεν έχει σκοπό να κλείσει αλλά να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες εντάσεις.

Στο αποψινό 22/02 επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ ιδιαίτερο Mystery Box, το οποίο θα τους δυσκολέψει αρκετά. Ο Ιωάννης και ο Στέφανος θα ανεβάσουν λίγο τους τόνους, ενώ οι δυο τους έχουν δείξει πως δεν τα πάνε καλά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Στο σημείο εκείνο, η Μαρίνα θα σχολιάσει την κατάσταση και θα αποκαλύψει πως είναι προφανές ότι όλα γίνονται για μία γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μαρία Λαζαρίδου. Ιωάννης και Μαρία, φαίνεται να έχουν μία μικρή ιστορία.

Δείτε το trailer:

Έξαλλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του MasterChef

Έξαλλοι ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο MasterChef με την εν γένει συμπεριφορά του Ιωάννη, επισημαίνοντας πως δεν ανέλαβε τις ευθύνες του στο βαθμό, που θα έπρεπε, με τον Κωστή ειδικά να «ξεσπά» μπροστά στην κάμερα.

Η ομαδική δοκιμασία φαίνεται πως δεν πήγε καθόλου καλά, με τον Ιωάννη να λέει ψέματα σχετικά με το πώς εκτελέστηκε ένα πιάτο, τόσο στο πρωτότυπο όσο και στο αντίγραφό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σε όλους αμηχανία, ενώ προκαλεί εντύπωση η στάση του, αφού στη διάρκεια των δοκιμασιών όλα καταγράφονται.

Επίθεση του Κωστή στον Ιωάννη

Κάπως έτσι, ο Κωστής προχώρησε σε επίθεση προς τον Ιωάννη. «Τίμα τα παντελόνια σου γ@μ@ το κέρατό μου», ήταν μια χαρακτηριστική του ατάκα, ζητώντας από τον αρχηγό του να επιδείξει αίσθημα ευθύνης.

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share