Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: «Ξεκατίνιασμα» στην κόκκινη ομάδα - Ομαδική επίθεση για τις επιλογές του Ιωάννη

Τα έκανε όλα άνω κάτω με τις επιλογές του ο... μόνο στο όνομα αρχηγός

19 Φεβρουαρίου 2021 22:32
MasterChef 5: «Ξεκατίνιασμα» στην κόκκινη ομάδα - Ομαδική επίθεση για τις επιλογές του Ιωάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικός χαλασμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 στην Κόκκινη ομάδα μιας και ο Ιωάννης, λίγο μετά την ήττα αποφάσισε να πάρει την ασυλία για τον εαυτό του και να δώσει την Χριστίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Όλη η ομάδα, ακόμα και οι φίλοι του Ιωάννη βρέθηκαν απέναντί του ενώ εκείνος από τη μεριά του τόνισε πως θέλησε να πάρει την ασυλία μιας και δεν μαγείρεψε και άρα δεν έκανε μαγειρικά λάθη.

MasterChef 5: «Χαλασμός» στο συμβούλιο για την κόκκινη ομάδα - Τα έκανε άνω κάτω ο Ιωάννης

Ο Διονύσης ήταν πραγματικά έξαλλος με το σκηνικό και ανέβασε αρκετά τους τόνους ενώ αποκάλυψε πως ο Ιωάννης το ίδιο πρωί είχε πει στην ομάδα πως αν χάσουν, θα βγει πρώτος υποψήφιος. Το ίδιο έκανε και η Μαρίνα, η οποία επίσης είναι μία κοπέλα από την παρέα του Ιωάννη.

Η υπόλοιπη ομάδα τόνισε πως θα έπρεπε να πάρει την ασυλία ο Αντώνης, μιας και ήταν ο μάγειρας που είχε την καλύτερη απόδοση στην κουζίνα. Ο Ιωάννης από την άλλη απάντησε πως ο Αντώνης έχει τη δυνατότητα να παλέψει στην δοκιμασία αποχώρησης.

Η Μαρίνα σε κάποιο σημείο τόνισε πως ο πιο αδύναμος κρίκος στην ομάδα είναι η Μαρία αλλά ο Ιωάννης δεν την έβγαλε υποψήφια μιας και της έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία ενώ τη Χριστίνα τη φοβάται.

MasterChef 5: Ανακάτεψαν το παιχνίδι οι κριτές - Απίστευτες ανατροπές στην ομαδική δοκιμασία

Το νέο επεισόδιο του Masterchef μόλις ξεκίνησε, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους παίκτες για ένα τεράστιο πλεονέκτημα του παιχνιδιού.

Ο Νίκος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας και έτσι η κριτική επιτροπή τον κάλεσε να διαλέξει υποθετικά την ομάδα που επιθυμεί, καθώς και το χρώμα αυτής.

MasterChef 5: Έτσι παίζεται φέτος το παιχνίδι

Ο συγκεκριμένος παίκτης διάλεξε το μπλε αλλά και τους παίκτες που θέλει στην ομάδα του. Μετά από λίγο, ο Κοντιζάς εξέπληξε τους υπόλοιπους παίκτες με την ανακοίνωση πως πράγματι το σπίτι θα χωριστεί σε δύο ομάδες, με τους διαγωνιζόμενους να μην πιστεύουν σε αυτά που ακούνε.

Μάλιστα, ο Νίκος είχε ένα έξτρα πλεονέκτημα και μπορούσε αν επιθυμούσε να αλλάξει όποιον παίκτη τελικά δεν ήθελε και να τον στείλει στην Κόκκινη ομάδα, με τον ίδιο τελικά να προχωρά σε 3 αλλαγές, μιας και υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να βρίσκονται στην ομάδα του.

Έτσι, ο Νίκος αντάλλαξε τον Πάνο και πήρε την Μαρίνα την οποία αντάλλαξε πάλι με την Αννούς όπου και αυτή τελικά την αλλάξε και πήρε τον Τζιοβάνι. Τέλος, ο Νίκος είχε την επιλογή να διαλέξει τον αρχηγό, με τον ίδιο να επιλέγει τον Αλέξανδρο, τονίζοντας δε ότι τον έβαλε στην θέση αυτή γιατί είναι αυτός που θα τον πείραζε λιγότερο αν έφευγε.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο αρχηγός δε μαγειρεύει, αλλά μόνο επιβλέπει όλες τις ετοιμασίες και δοκιμάζει, με τον Νίκο να δείχνει ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, υπάρχουν τρεις υπαρχηγοί, με τον καθένα να ετοιμάζει ένα από τα δύο πιάτα σε κάθε κατηγορία (κρέας, ψάρι, γλυκό), ενώ το αντίγραφο του ίδιου πιάτου θα είναι με σκυταλοδρομία από την ομάδα.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share