Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπος στο MasterChef: Παίκτης έδιωξε κακήν κακώς τον Κοντιζά!

Τουλάχιστον ήταν ευγενικός...

8 Φεβρουαρίου 2021 21:58
Έπος στο MasterChef: Παίκτης έδιωξε κακήν κακώς τον Κοντιζά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο στο MasterChef 5, οι διαγωνιζόμενοι ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι αφού έπρεπε σε πολύ λίγο χρόνο να διαχειριστούν ένα δύσκολο υλικό. Έτσι ένας παίκτης έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά από τον πάγκο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες είχαν να διαχειριστούν το ψάρι γόπα, το οποίο φημίζεται για τις πολλές βελόνες του. Έτσι τους «έφαγε« πολύ χρόνο από το μαγείρεμα.

MasterChef 5: Ο παίκτης που έδιωξε... με ευγενικό τρόπο τον Κοντιζά

Όταν ο σεφ Κοντιζάς, που νωρίτερα μίλησε για τη γυναίκα του, έφτασε στον πάγκο ενός παίκτη, αυτό με ευγενικό και έμμεσο τρόπο τον έδιωξε! Όσο περιέγραφε τις παρασκευές που είχε ήδη έτοιμες έκανε το εξής σχόλιο «αν φύγουμε τώρα, ίσως μου έρθει και κάτι άλλο να κάνω!» με τον σεφ να απαντά «αν φύγουμε… μου λες ευγενικά να φύγω ε; Πάρε το χρόνο σου!».

Tηλεθέαση: "Θερίζει" τον... ανταγωνισμό το Survivor 4 - Καταρρέει το MasterChef

Τηλεθέαση: Ένα «βασίλειο» φαίνεται να καταρρέει και δεν είναι άλλο από αυτό του MasterChef. Το STAR είχε στοιχηματίσει πολύ στο συγκεκριμένο project για τα νούμερα της prime time ζώνης του, αλλά αποδεικνύεται -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- πως έκανε λάθος.

Δυστυχώς, το Survivor που βρίσκεται απέναντί του, συνεχίζει να σαρώνει σε νούμερα και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση! Από την άλλη και οι... δείτε τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor και του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share