Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Συγκίνησε με την ιστορία της η μαγείρισσα που «κόλλησε» τοξόπλασμα - «Έφτασα 120 κιλά…»

«Σπάραξε» καρδιές η Μαρίνα

27 Ιανουαρίου 2021 21:46
MasterChef 5: Συγκίνησε με την ιστορία της η μαγείρισσα που «κόλλησε» τοξόπλασμα - «Έφτασα 120 κιλά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε με την ιστορία της μια μαγείρισσα στο MasterChef, η οποία είχε «κολλήσει» τοξόπλασμα από μια γάτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, φτάνοντας μέχρι και στα 120 κιλά.

Η Μαρίνα εμφανίστηκε με ένα πιάτο με ορτύκι και προσούτο, το οποίο άρεσε στους κριτές για τη γεύση του, αλλά περισσότερο «σπάραξε» καρδιές με την προσωπική της ιστορία, όπου όταν ήταν 14 ετών, χρειαζόταν να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή, φτάνοντας έως και τα 120 κιλά.

MasterChef 5: «Σπαράζει» καρδιές η μαγείρισσα που «κόλλησε» τοξόπλασμα

Η ίδια, όμως, βάζοντας στόχο ζωής να πετύχει, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή, με τη βοήθεια του συζύγου της έφτασε στο MasterChef και με τα τρία «ναι» των κριτών πέρασε στο σπίτι, με τον κολλητό του τελευταίου φιναλίστ να εμφανίζεται επίσης.

Τηλεθέαση: Τρομερή άνοδος για το Survivor - Εξαφάνισε το Master Chef!

Ντέρμπι έχει καταντήσει αυτή η prime time ζώνη της τηλεθέασης πια! Από εκεί που φαινόταν πως το Survivor 4 θα χάσει πολύ κόσμο στα νούμερα του με την είσοδο του MasterChef στα βράδια μας, όχι απλά δεν έχασε αλλά τελικά παραμένει πρώτο και με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Μπορεί την Δευτέρα 25/1 που ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωπα τα τρία δυνατά projects (Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef) της prime time ζώνης... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share