Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

MasterChef 4 - Τελικός: Το στοίχημα των κριτών για τον νικητή

Σε ποιον πόνταραν;

17 Ιουνίου 2020 22:32
MasterChef 4 - Τελικός: Το στοίχημα των κριτών για τον νικητή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό, δεύτερο και τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, οι δύο κριτές που "διαγωνίζονται" μέσω των παικτών τους, έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν την πιο ξεχωριστή συμφωνία.

Σε τέσσερα πολύ απαιτητικά πιάτα θα διαγωνιστούν απόψε ο Σταύρης και ο Σταύρος, στη διεκδίκηση του τίτλου του νέου Έλληνα MasterChef και των 50.000€.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο Σταυρής από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ενώ οι δύο φιναλίστ μαγείρευαν, ο Πάνος Ιωαννίδης πρότεινε στον συνάδελφό του να βάλουν ένα στοίχημα και εκεί ξεκίνησε το καλό...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξετρελάθηκε με την ιδέα και αμέσως του είπε πως είναι μέσα. Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης του πρότεινε να συμφωνήσουν να κεράσει ένα τραπέζι ο νικητής. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρελάθηκε με την ιδέα και αμέσως συμφώνησε, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει μία επική ατάκα για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Πηγή: Youweekly.gr

Master Chef Mega Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

To MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και τα spoilers παίρνουν και δίνουν.

Μέσα στην εβδομάδα προβλήθηκε στο STAR ο ημιτελικός και σήμερα είναι η σειρά του μεγάλου τελικού με την ανακοίνωση του ονόματος του επόμενου Έλληνα master chef.

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει σας θυμίζουμε εκείνο για τον μεγάλο νικητή που κυκλοφόρησε από την προηγούμενη εβδομάδα .. διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share